Skocz do zawartości

[Pulsometr] Tani pulsometr na początek

rdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No właśnie, nie chcę wywalać na początek 180zł na profesjonalne sigmy i zastanawiam się czy można kupić coś sensownego za powiedzmy 60?

Niestety Lidlobiedronki oferty rowerowej już dawno nie miały :/

Napisano

Witaj.

Nie rozumiem takiego podejścia. Jeśli wydasz 180 zł na Sigmę lub podobnej klasy pulsometr i okaże się, że go nie potrzebujesz to masz szansę go skutecznie odsprzedać za kwotę zbliżoną do Twojego zakupu. Taki pulsometr "noname" z Lidla szybko się rozleci i 60 zł pójdzie w błoto. Przez co łącznie wydasz na pulsometr 240 zł a nie jak pierwotnie zakładałeś.

Trzeba też zwrócić uwagę na kodowanie sygnału w pulsometrze, bo przy "noname" może łapać sygnał z trafo albo z Sojuza :-p

pozdrawiam.

Napisano

Ja kupiłem w Lidlu z ostatniej oferty i jestem zadowolony.

Teraz ma być od poniedziałku znowu oferta rowerowa ale czy pulsometr będzie to musisz sprawdzić.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4

Napisano

180zł na profesjonalne sigmy

Za 180 kupimy co najwyżej solidny pulsometr ze średniej półki, który nie ma nic wspólnego z profesjonalnym.

Plusometr za 60zł to można sobie co najwyżej położyć na półce. Znajomy kupił taki wynalazek, wieczne problemy z tym były, a tu nie ma sygnału, a tu się zawiesza, a tu plus z kosmosu. Jeśli chcesz mieć coś co można nazwać plusometrem to szykuj się na wydatek przynajmniej około 100zł. 

Napisano

Ja kupiłem pulsometr w Lidlu, chyba w maju tego roku i jestem bardzo zadowolony.

Moze nie jest idealny ale puls podaje bardzo dokładnie, nie gubi sygnału, pasek jest bardzo wygodny.

Biegam w nim 2-3x w tygodniu i prawie codziennie na rowerze i na moje potrzeby wystarcza.

Jak możesz to sie wstrzymaj i kup lidlowego.

Podobnie jak kolega wyżej czy zima pulsometr jest az tak bardzo potrzebny. Choc swietnie sprawdza sie tez na silowni do kontroli czasu i pulsu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...