rdy Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 No właśnie, nie chcę wywalać na początek 180zł na profesjonalne sigmy i zastanawiam się czy można kupić coś sensownego za powiedzmy 60? Niestety Lidlobiedronki oferty rowerowej już dawno nie miały :/
lukaszooo Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Witaj. Nie rozumiem takiego podejścia. Jeśli wydasz 180 zł na Sigmę lub podobnej klasy pulsometr i okaże się, że go nie potrzebujesz to masz szansę go skutecznie odsprzedać za kwotę zbliżoną do Twojego zakupu. Taki pulsometr "noname" z Lidla szybko się rozleci i 60 zł pójdzie w błoto. Przez co łącznie wydasz na pulsometr 240 zł a nie jak pierwotnie zakładałeś. Trzeba też zwrócić uwagę na kodowanie sygnału w pulsometrze, bo przy "noname" może łapać sygnał z trafo albo z Sojuza :-p pozdrawiam.
Jechan Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Ja kupiłem w Lidlu z ostatniej oferty i jestem zadowolony. Teraz ma być od poniedziałku znowu oferta rowerowa ale czy pulsometr będzie to musisz sprawdzić. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4
Piter233 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Pulsometr będzie zapewne na następny rok, ale czy jest sens kupowania teraz pulsometru? Będziesz go wykorzystywał przez zimę?
Piksel Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 180zł na profesjonalne sigmy Za 180 kupimy co najwyżej solidny pulsometr ze średniej półki, który nie ma nic wspólnego z profesjonalnym. Plusometr za 60zł to można sobie co najwyżej położyć na półce. Znajomy kupił taki wynalazek, wieczne problemy z tym były, a tu nie ma sygnału, a tu się zawiesza, a tu plus z kosmosu. Jeśli chcesz mieć coś co można nazwać plusometrem to szykuj się na wydatek przynajmniej około 100zł.
eko Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Ja kupiłem pulsometr w Lidlu, chyba w maju tego roku i jestem bardzo zadowolony. Moze nie jest idealny ale puls podaje bardzo dokładnie, nie gubi sygnału, pasek jest bardzo wygodny. Biegam w nim 2-3x w tygodniu i prawie codziennie na rowerze i na moje potrzeby wystarcza. Jak możesz to sie wstrzymaj i kup lidlowego. Podobnie jak kolega wyżej czy zima pulsometr jest az tak bardzo potrzebny. Choc swietnie sprawdza sie tez na silowni do kontroli czasu i pulsu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.