pewnyktos Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam W lipcu zakupiłem dokładnie ten model http://geigerrig.shptron.com/p/the-rig-citrus?pp=8 . Niestety mimo wielokrotnego płukania ciepłą i zimną wodą, mycia płynem do naczyń, mycia w zmywarce nic nie pomogło. Nadal jest nieprzyjemny zapach plastiku podczas picia wody. Proszę o pomoc, nie wiem jeszcze jakie są inne metody wyeliminowania tego zjawiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Podobno gorąca woda z cytryną zalana na noc pomaga albo ew z kwaskiem cytrynowym (taki zwykły do herbaty). Trafiłem też na metody na colę-light (też zalanie na noc) ale sam nie testowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Spróbuję z cytryną. Tylko jakie proporcje? Wycisnąć całą cytrynę na 2l. wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.