LillyR Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Witam,mam pytanie miałam licznik Sigma BC300. Służył mi bardzo długo, aż w końcu padł. Kupiłam nowy Sigma 8,12 Taki w sam raz dla niewymagającej osoby. W związsku, że ten stary miałam dobrych parę lat, to kompletnie nie wiem, czy w opcji całkowitet długości dystansu trzeba cokolwiek wpisywać, jak np. z poprzedniego licznika ile już przejechałam? Czy mogą zostać zera? ;/
Fenthin Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Nie wiem, czy w ogóle jest taka możliwość, a jest trochę późno na szukanie w papierach, ale krótko mówiąc, nie musisz nic takiego wpisywać.
LillyR Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 Nie wiem, czy w ogóle jest taka możliwość, a jest trochę późno na szukanie w papierach, ale krótko mówiąc, nie musisz nic takiego wpisywać. Dzięki
Terrqge Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Przecież to zależy tylko od Ciebie, czy chcesz liczyć od momentu kupienia licznika, czy zależy Ci na zliczaniu km z całego sezonu choćby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.