sax123123 Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Witam ! Czy warto inwestować w rower Kands STV700, mam już go zakupionego, szału nie ma, ale wpasował się w moje wymagania.Na razie wymieniłem tylko tylne klocki na MERIDA MD003 GREEN.Planuję wymienić widelec na amortyzator, opony, być może koła, chwyty (bo są okropne), na pewno coś z napędu, generalnie odchudzić trochę rower.W sezonie jeżdżę zdarza się 20-30km dziennie, głównie szosy i asfalt.Główne pytanie brzmi czy w ogóle warto coś robić z tym rowerem, czy go zajechać, a w między czasie zbierać pieniądze na coś innego ? Zbyt chętny na takie rozwiązanie nie jestem, ale jak będzie tak lepiej. Widelec sztywnyManetki SHIMANO ST-EF51 3x7Przerzutka przód SHIMANO TZ-30Przerzutka tył SHIMANO RD-TX35Wolnobieg SHIMANO TZ21 CP 7-mio rzędowyKlamki hamulca SHIMANO aluminioweHamulec przód ALHONGA V-brake aluminiowyHamulec tył ALHONGA V-brake aluminiowyMechanizm korbowyPROWHEEL z suportem na łożyskach maszynowych zębatki 48/38/28 zębówObręcze Aluminiowe wzmacniane dwukomoroweSiodło KANDSOpony CST 700x38CMostekZOOM aluminiowy regulowanyKierownica stalowa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.