00dexter Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Widzę że troszkę życie tutaj zamarlo Więc proponuje wyjazd rowerowy do MiędzyBrodzia Bialskiego na Górę Żar Można powiedzieć że staje się to tradycją ponieważ w ubiegłbym roku taka wycieczka już się odbyła. Termin wyjazdu to 2014-07-05. Jeśli pogoda dopisze. Co Wy na to ?
biegacz1 Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Możemy jechać, w takim razie zamawiam nowe siedzenie, bo na tym nie dotrwam
szymc Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Przy dobrej pogodzie chętnie znów spróbuję podjechać pod Żar
szymc Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Jaki tu spokój! Nie ma więcej chętnych? W sobotę o której wyjeżdżamy?
00dexter Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Proponuje 08:00 rano pod piramidą w tychach ? co wy na to ?
szymc Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Mi pasuje, dla mnie najlepiej będzie w tym samym miejscu co ostatnio bo tam się orientuję w terenie. Zaprosiłem również znajomego na wycieczke, nie ma szosy ale daje rade na rowerze typu cross. Mam nadzieję, że nikomu to nie będzie to przeszkadzać.
00dexter Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Nie no jasne każdy rower jest mile widziany. Prócz nas mam nadzieję że jeszcze uda mi się ściągnąć dwie dodatkowe osoby. Tempem pojedziemy najsłabszego. Tak spoktamy się tam gdzie ostatnio.
00dexter Napisano 7 Lipca 2014 Autor Napisano 7 Lipca 2014 Witam Wielkie podziękowania dla Szymc, Wojtka, Krystiana i nowego Kolegi za wspólny wyjazd do Międzybrodzia Bialskiego. Fanastyczna ekipa fantastyczny wyjazd. Mam nadzieję że następne wyjazdy równie dobre będą.
00dexter Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Co powiecie na to by w nadchodzącą niedzielę wyskoczyć do Ogrodzieńca? Jeśli znajdą się chętni wyruszymy z Tychów z placu Baczyńskiego (zbiórka pod fontanną) o godzinie 9:00. Długość trasy to około 140km. Jedziemy tylko jeśli nie będzie padało jednak to czy wycieczka się odbędzie zależy od ilości chętnych którzy zgłoszą się w komentarzach. Zapraszam. Informacja z Facebook od TSR TEAM
00dexter Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 W ostatnią niedzielę udało się wyskoczyć do Ogrodzieńca. Przekręciliśmy 150 km Tempo było całkiem niezłe bo do Ogrodzieńca 28,89 km/h jednak jura krakowsko-częstochowska i podjazdy (jak to powiedział kolega Enek "Never Ending Story") skutecznie zabrały siły i na koniec wycieczki średnia prędkość wynosiła tylko lub aż 25,90. Wycieczka udana bo bez przygów i przebitych dętek ani opon Wielkie dzięki dla Enka za fantastyczną wycieczkę. Mam nadzieję że będzie wiele jeszcze takich wyjazdów, o każdym postaram się poinformować was żebyście mogli pokręcić z nami PozdROWER
Szymekk Napisano 19 Lipca 2014 Napisano 19 Lipca 2014 Coś się szykuje w najbliższym czasie? Chętnie bym się z Wami wybrał, ale Wasze średnie prędkości mnie przerażają. Dotychczas najdłuższy dystans jaki pokonałem to ok.80 km ze średnią poniżej 20km/h. Więc nie wiem, czy dam radę kręcić razem z Wami Jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy wszyscy śmigacie na szosówkach? Nie ma nikogo na MTB? :>
00dexter Napisano 21 Lipca 2014 Autor Napisano 21 Lipca 2014 Siema Ja jeżdżę na szosie a tak chłopaki to jeżdżą na MTB z oponami węższymi i bez bieżnika. Jeśli masz ochotę to możemy wyskoczyć kiedyś na jakieś 40 km zobaczysz jak Ci pójdzie. Jak jedziemy coś dużego to jedziemy tempem najsłabszego. Dam znać jak będziemy coś kręcić.
adw86 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Hej Kręci ktoś w najbliższy weekend? Ja planuję zrobić jakąś niedużą pętelkę po okolicy, żeby wypróbować niedawno nabytą szosę. Przy okazji chętnie poradziłbym się kogoś bardziej doświadczoneego w temacie w sprawie ostatecznych ustawień roweru.
bemol14 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Bylem Na Muchowcu, a pozniej na mecie. Rafał Majka nawet wyszedl z autokaru na chwile
00dexter Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Siema adw86 ja moge pokręcić coś w piątek najlepiej przedpołudniem jest fajna trasa koło 40 km do zrobienia troche podjazdów. Rundka okolice mikołowa łazisk i powrót na Tychy. Jakby ktoś miał jeszcze ochotę to dajcie znać a coś pokręcimy; Fajnie Bemol że wracasz jak tam zdrowie już możesz kręcić ? I mnie udało się być na TdP w Katowicach z ekipą z TSR Team (podziękowania dla nich). Myśmy byli na 4 rundach w 4 różnych miejsach. Na szczęście udało się znaleźć miejsce i obejrzeć sprint przed metą, Postaram się wrzucić zdjęcią które zrobił Kuba. Mam nadzieję że wam się spodobają. Pozdrawiam.
bemol14 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Moge jutro sie wybrac na te 40km ale raczej spokojnie bo mam zakaz szalenstw po operacji )
Szymekk Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Panowie, niestety jestem zmuszony zrobić lekki offtop. Mianowicie, możecie polecić mi dobry, sprawdzony oraz (co najważniejsze) rzetelny serwis rowerowy w Tychach?
00dexter Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Szymekk Ja mogę polecić kolegę z TSR Team który zajmuje się serwisowaniem naszych maszyn. Jeśli masz ochotę to mogę Cię z nim skontaktować. Bemol Jasne spoko można zrobić coś małego. Jeśli macie ochotę to zapraszam o 10:00 jutro pod dworcem PKP na osiedlu A. Mam nadzieję że znajdzie się fajna ekipa
bemol14 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Urlop masz ze tak rano szalejesz? jak nie zaśpie ani nic z tych rzeczy to bede na dworcu
00dexter Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Urlop masz Fajnie żebyś był wiesz jak ja kocham podjazdy i górki Mam nadzieję że będzie nas więcej niż 2
adw86 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja pisząc o weekendzie miałem na myśli sobotę albo niedzielę, bo w tygodniu pracuję
00dexter Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 Siema Ja akurat w ten weekend odpadam. Ale dzisiaj udało się nam pojechać z Bemolem 40 km Spoko na pewno uda się jeszcze pojeździć ja będę pisał o naszych wycieczkach. A jak pracujesz ? Kiedy masz wolne na kręcenie ?
bemol14 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Powrót do żywych kolarskiego świata dzieki Dexter
adw86 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Siema Ja akurat w ten weekend odpadam. Ale dzisiaj udało się nam pojechać z Bemolem 40 km Spoko na pewno uda się jeszcze pojeździć ja będę pisał o naszych wycieczkach. A jak pracujesz ? Kiedy masz wolne na kręcenie ? W przyszłym tygodniu pierwsza zmiana, więc pod wieczór (18/19) o ile pogoda dopisze. Lubię sobie pojeździć późnym wieczorem po obrzeżach i okolicy Tychów jakieś mniejsze dystanse do 40km. Coś większego jedynie w weekend i kiedy już przywyknę do pozycji na kolarce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.