Skocz do zawartości

[Tychy] Kolarstwo Szosowe w Tychach

00dexter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W takim razie chętnie spróbuje swoich sił :) dla mnie termin niedzieli jest dużo bardziej odpowiedni ze względu na np dużo lepszą zapowiadaną pogodę ale sobote też mam wolną :)

Lista uczestników:

1.00dexter

2.Bemol14

3.Szymc

Napisano

Także widzimy się w niedzielę, tak żebyśmy o 10 wyruszali. Zna ktoś tą trase mniej więcej? Ja ogarniam do Brzeszcz, dalej niestety nie jechałem.

Napisano

Reasumując :icon_cool:  niedziela 29/09 ,start spod Piramidy w Tychach-Paprocanach o godz. 9:00 ? 

O ile pogoda dopisze to skocze z wami do Brzeszcz,do Soły.Nie polecam głównej drogi przez Kęty,wąsko i wariaci za kierownicami :o

W dniu 26.09.2013 o 17:30, Thomas124 napisał:

fajnie by było jakby ktoś na crossie albo trekingu

Ja śmigam na trekkingu :thumbsup:

Napisano

Sorki :icon_cool: ale postanowiłem jechać całkiem w drugą stronę ponieważ tamte strony mam już zjeżdżone :yes: i wybrałem się w sentymentalną podróż,byłem w Mikołowie i za miastem-jechałem w stronę Bujakowa.Odwiedzałem stare miejscówki z młodości.Jak wrócicie to napiszcie kilka słów o wypadzie,pozdro

j3uw.th.jpg

mau8.th.jpg

Napisano

Witam

Na początek chciałbym podziękować Bemolowi, Szymcowi a także Wojtkowi za wspólne jazdę.

Wycieczka się udała zrobiłem 140,46 km podjechaliśmy na Górę Żar tam posiłek po morderczym podjeździe. Bemolowi pękła szprycha i zaczeło się troszkę problemów ale dzięki sprawnej akcji serwisowej powoli zjechaliśmy z góry. A potem już tylko do domku. Wypad udany jak będzie pogoda planujemy kolejną wspólną jazdę. Zdjęcia robili chłopaki mam nadzieję że wrzucą je do tematu. 

PozdRower

Napisano

Zmienily mi sie troche plany godzinowe, wiec pojechalem w koncu na trening mastersow do Grodzca - ostatnie zalazki scigania. Nastepnym razem juz pojade z wami. Napiszcie o ktorej byliscie z powrotem w Tychach. Pozdr

Napisano

Chciałbym również podziękować wszystkim uczestnikom wypadu za świetnią podróż i miło spędzony czas, poniżej trzy zdjęcia z góry:

ezl2.jpg

cv35.jpg

uzwq.jpg

Napisano
  W dniu 30.09.2013 o 08:10, czarusblitz napisał:

W ciagu tyg. ktos cos kreci? Mozna gdzies skoczyc na jakies 2 godz. Ja jak co moge pokrecic po pracy czyli po 16.00.

Siemka

Bardzo chętnie ale ja odpadam coś mi strzeliło w tylnej piaście. Chyba wykrzywiła się ośka i mam luz na tylnym kole.

Napisano

Wiec jak co piszcie, ja jezdze do roboty na szosie, poki pogoda jest. Wliczajac korki, zajmuje mi to czasowo podobnie jezdzac sanochodem. Jesli ktos jest chetny to na srode moznaby sie zgadac, chyba ze ktos ma jakies inne pomysly ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.