Skocz do zawartości

[Tychy] Kolarstwo Szosowe w Tychach

00dexter

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam w Nowym Roku

Na początek wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku i ziliony kilometrów :) A teraz tak na poważnie o planach na nadchodzący rok.

Po pierwsze mam nadzieję że odbędzie kolejna już edycja trzecia :) wyjazdu do Międzybrodzia BIalskiego na góre Żar w okolicach czerwca może początku lipca. Planuje także wyjechać wraz z TSR Team do Częstochowy, Wadowic i gór. Mam nadzieję że chłopaki sie dołączycie do nas. A najważniejsze hasło tego roku "Jazda pod górę" Dużo kilometrów po górach chciałbym pojeździć aha i najważniejsze wyjazd na Tour de Pologne Amatorów.

Mam nadzieję że się dołączycie. Powiedzcie o swoich tegoroczonych planach rowerowych.

Pozdrawiam

Napisano

Fajnie że śmigasz na rowerku na MTB czasem jeździmy ale głównie jest to jednak szosa. Mamy rowery szosowe, trekingowe a także przerobione rowery MTB na szose. Ale jak bedziemy wybierać sie na jakieś MTB to na pewno damy znać.

Napisano

Kręci ktoś jutro przed południem? Ja planuję zrobić na szosie jakąś krótszą trasę. Start 10:30/11. Trasa jeszcze nie ustalona.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jutro chciałbym trochę pojeździć, ale czas będę miał prawdopodobnie dopiero ok 10.30/11; popołudnie odpada. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...