Skocz do zawartości

[miss bike] najpiękniejsze rowery

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...
Napisano

Obecnie:

KTM Lycan

Rocky Mountain Altitude

i nieprzerwanie od kilku lat Rocky Mountain ETSX Team nie istnieje jak dla mnie piękniejsza maszyna ;) no, chyba że moje własne kochane rowery :D

Napisano

Cube HPC Mrrrrrrrr <33 Jak dla mnie cube ma najbardziej kolorowe rowerki ze wszystkich ;) (wystarczy popatrzeć na mnogość wersji kolorowania R1 albo forków) :D

Napisano

Po części, nie będę oryginalny:

Wiem na pewno, że te dwa jeszcze kiedyś kupie :)

Specialized Epic

Motobecane immortal spirit

Napisano

Muszę przyznać, Santa Cruz który wkleiłem jest poza moim zasięgiem, nie ma co. za to Lycan, o którym również piszecie też mi się podoba i od przyszłego sezonu mam zamiar polować na tą ramę z damperem. Ale myślę raczej o najtańszej wersji 4.0 (choć rama pewnie taka sama we wszystkich, różnią się pewnie damperem) bo też jest równie fajnie malowana :-)

Napisano

KTM Lycan, Whistle Arawak by siwy i wspomniany wcześniej Cube HPC(w jakiejkolwiek wersji - to malowanie mnie rozwala, w połączeniu z białą sztycą, czerwonymi szprychami w Fulcrumach i opony Schwalba z białym paskiem <_< - marzenie)

Napisano

na tym rowerze to trzeba uważać żeby nie przyciąć sobie ...... poruszającym się korpusem dampera.

chyba nie chciałbym żeby coś mi się w ten sposób w czasie jazdy na rowerze poruszało między nogami.....

Napisano

Czytałem test tego roweru i recenzenci/testerzy bali się tego tylko z daleka a na rowerze czuli się już komfortowo :-)

Napisano

jedynym prawdziwie powodem takiego zainstalowania tłumika jest chęć wyróznienia produktu z tłumu. największy plus to szybki dostęp do blokady.

Napisano

No nie przesadzajmy, to nie jest sprezyna, ktora sie zacisnie i cos pomiedzy nia moze wpasc. Raczej w wypadku powietrznego dampera nawet jakbysmy chcieli, to sie nic nie przytnie. Testowalem to na sobie - nie ma szans przyciac na czyms takim czegokolwiek, nawet umyslnie :)

BTW: Pronghorna sztywniak tez fajny - 1040gram przy 18" :)

Napisano

Pytanie może troche niedotyczące tematu, ale czy np. przemalowanie lub jakies trwałe ozdobienie ramy powoduje problemy przy serwisach gwarancyjnych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...