Blue Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 czyli mam to odebrac jako wyzwanie :??: drwisz z mojej kobiety :??: :) hehe dzis o 22.00 na skraju lasu bez sekundantow :!!: A sekundantka moze byc? Spoko każdy ma inny gust :]. Mi sie różowy strasznie nie podoba ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 S-Works Epic Marzy mi się mieć rower na takiej ramce.... Jest piękny... edit: ehhh... dopiero teraz zauważyłem że Blue ma podobne marzenia co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Ten rower sie w tym topicku juz z 4 razy przewinał. Wiec nie jestesmy sami ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 scott ransom ltd, ransom ltd ,ransom ltd ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Hm, powiadacie najładniejszy naszym/moim zdaniem rower tak ? Ok, PROSZE WYGODNIE USIASC W FOTELACH... :wink: http://www.atomiczombie.com/gallery/bradgraham/overkill.htm :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ale koło :eek: , całkiem jajnie wygląda ten rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 BRATek rowerek fajny ale bez polotu. Żałujcie że nie widzieliście kolesi na jakich chopperach przyjeżdżają na Warszawska Masę Krytyczną. Mistrzostwo świata. Są tak śliczne że szczęke z ziemi zbierałem. Przede wszystkim są super wykończone a nie kółko wsadzą i się cieszą Szkoda że nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia...ale mniej więcej...ten po lewej w tym miesiącu był skończony już bo wtedy co jest zdjęcie jeszcze nie. http://img344.imageshack.us/my.php?image=pict68558vr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Baju: a to nie są przypadkiem rowerki tych kolegów :wink: ? A propos: piękne choppery na tej stronce :030: ... Pozdrówko dociekliwe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jakie kolo lol !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hassasin Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Mi osobiscie najbardziej podoba sie pewna meridka @Up. Fajne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 mnie kreci na maks geometria ramy hawk fat bone dobrego zdjecia niestety nie posiadam ale za kilka dni : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 http://www.bikesdetails.info/bikes/img/3635-large.jpg Jak to działa, że są V-ki i czarne felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Na tej samej zasadzie, jak kupisz czarne felgi do V-brake (np AlexRims DH22). Po kilku jazdach powierzchnia robocza hamulców jest z powrotem srebrna, a anoda (względnie lakier) wytarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Corratec "bump machine" bump machine oraz giant glory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 co prawda nie cały rower ale to przecież o rame chodzi bo to ona nadaje charakter więc Boplight Marathon Team http://www.bopbikes.com/boplight/boplight%20rama.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Bardzo fajnie wykonana ramka(oglądałem na żywo) waga też przyjemna 1370g. Szkoda że nie ma wersj pod V-ki bo to jej największa wada. W Bikershopie jest jeszcze chyba wyprzedaż i są po 999 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy ja źle patrze czy ma niewymienny hak przerzutki? o co chodzi? czy ja o czyms nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Biera wszystko jest w porządku tutaj dam zdjęcie gdzie jest odgrodzony sam hak a śruba zaznaczona jest kropką http://img164.imageshack.us/img164/4448/boplightrama7kg.jpg Karolyfer jeżeli to prawda to chyba zaraz ją kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 heh no chyba że tak:) Coś mi nie pasowało że rama za nomen - omen > 1000 zł nie ma wymiennego haka:) Ale wygląda przyjemnie... póki co ja sobie moge pomarzyć, ale może kiedys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 W nowym bB jest pokazana ładna ramka firmy TUK, wykonana z tytanu, kosztyje 3000zł, waży prz 19" 1625g i nie ma wymiennego haka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ...bo to tytan jest... Ostatnio bylo coś o tym na forum w jakimś nowszym temacie. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 a co powiecie na to cudo ? mam zamiar sie pobawić w zbudowanie czegoś takiego na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Nie podoba mi się. Chłopaki z JC naprawdę się znają na rzeczy, gadałem z nimi na kwietniowej masie. Średnio taki rowerek kosztuje od 3.5k zł w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Też mi się ten nie podoba, ale te co mówi Schwefel to serio są piekności. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meva Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 epafras ale to będzie strasznie dużo trudnej roboty rzucasz się na głęboką wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.