Skocz do zawartości

[miss bike] najpiękniejsze rowery

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:blush: czyli mam to odebrac jako wyzwanie :??: drwisz z mojej kobiety :??: :) :) hehe dzis o 22.00 na skraju lasu bez sekundantow :!!:

A sekundantka moze byc? :D Spoko każdy ma inny gust :]. Mi sie różowy strasznie nie podoba ;].

Napisano

BRATek rowerek fajny ale bez polotu. Żałujcie że nie widzieliście kolesi na jakich chopperach przyjeżdżają na Warszawska Masę Krytyczną. Mistrzostwo świata. Są tak śliczne że szczęke z ziemi zbierałem. Przede wszystkim są super wykończone a nie kółko wsadzą i się cieszą;) Szkoda że nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia...ale mniej więcej...ten po lewej w tym miesiącu był skończony już bo wtedy co jest zdjęcie jeszcze nie.

http://img344.imageshack.us/my.php?image=pict68558vr.jpg

Napisano

Baju: a to nie są przypadkiem rowerki tych kolegów :wink: ?

A propos: piękne choppery na tej stronce :030: ...

Pozdrówko dociekliwe ;) ...

Napisano

mnie kreci na maks geometria ramy hawk fat bone ;) dobrego zdjecia niestety nie posiadam :) ale za kilka dni : >

Napisano

Na tej samej zasadzie, jak kupisz czarne felgi do V-brake (np AlexRims DH22). Po kilku jazdach powierzchnia robocza hamulców jest z powrotem srebrna, a anoda (względnie lakier) wytarta.

Napisano

Bardzo fajnie wykonana ramka(oglądałem na żywo) waga też przyjemna 1370g. Szkoda że nie ma wersj pod V-ki bo to jej największa wada. W Bikershopie jest jeszcze chyba wyprzedaż i są po 999 zł.

Napisano

heh no chyba że tak:)

Coś mi nie pasowało że rama za nomen - omen > 1000 zł nie ma wymiennego haka:)

Ale wygląda przyjemnie... póki co ja sobie moge pomarzyć, ale może kiedys...

• Mod Team
Napisano

W nowym bB jest pokazana ładna ramka firmy TUK, wykonana z tytanu, kosztyje 3000zł, waży prz 19" 1625g i nie ma wymiennego haka.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...