Skocz do zawartości

[miss bike] najpiękniejsze rowery

Rekomendowane odpowiedzi

:P czyli mam to odebrac jako wyzwanie :??: drwisz z mojej kobiety :??: :P :P hehe dzis o 22.00 na skraju lasu bez sekundantow :!!: tak na marginesie moja nie jest rozowa landrynka ale poprostu nie widziala jeszcze takiego kolorku na rowerze a lubi mniec cos czego nie maja inni :!!: np. niebieski fuuuu taki pospoliy kolor :!!: heheheh

• Mod Team
http://light-bike.com/forum/download.php?id=2076

Przegladająć forum light bike znalazlem taki rowerek. Aż mi sie spodobał. I to bardzo :razz: jeden z nielicznych fuli który mi sie naprawde wizualnie podoba :wink:

Cudowny :P Ślinię się jak widzę tą wygiętą sztycę Thomsona. Mogłeś wrzucić linka do opisu tego sprzętu.

Bez klikania na link wiedziałem że o tego Treka chodzi tongue.gif Chyba jasnowidzem zostanę.

Też wiedziałem... :blush: Może jakiś salon wróżb rowerowych otworzymy... :D (podstawowa zasada: jeździsz marko- "śmierć blisko widze...")

Ale tak BTW to ten rower jest dla kobitek nie tylko kolorem przystosowany. Nawet geo i siodełko podobno ma "specjalne". Pzdr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...