bleizer Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jak w temacie. Poszukuje roweru szosowego. Fajnie żeby miał jakąś ładną ramę czarny z białym, lub z czerwony. Oczywiście baranek i minimalnie sora Cube aerials jest ładny ale niestety drogi.. Wzrost 181 cm ,przekrok 83-84 myślę że rama 56cm będzie dobra. jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 a giant może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bleizer Napisano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2013 gianty jakoś szału dla mnie nie robią. na tablicy znalazłem jakiegoś accenta rama 56, osprzęt tigra i mirage za 1700 już rozmowy trwają ale jestem otwarty nadal na propozycje. gazelle na allegro widziałem na ultegrze.. rama nie powala, za to osprzęt już tak. może coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bleizer Napisano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2013 a giant może być? co to za giant ? nie mogłem wysłać priv ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.