ProMrDawid Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Nazwa: CrossWind 7.7 (2010) Data dodania: 02 wrzesień 2013 - 17:06 Rowerek kupiłem 3 lata temu w hipermatkecie Real. Jeździ się nim dość fajnie jak na martketowca. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProMrDawid Napisano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Siemka, jakie byście polecali przerzutki na tył do tego roweru, bo oryginalne zaczynają odmawiać posłuszeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Napisz jaki masz budżet na przerzutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProMrDawid Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Napisz jaki masz budżet na przerzutke No w portfelu mam na razie 100 zł, a nieorientuję się za bardzo ile takie porządniejsze mogą kosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Popatrz na shimano acere jest dosc dobra i na pewno do 100zl dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProMrDawid Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Popatrz na shimano acere jest dosc dobra i na pewno do 100zl dostaniesz. Dzięki poprzegladam oferty i zamówię sobie taką przerzutkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dzięki poprzegladam oferty i zamówię sobie taką przerzutkę Sam taka uzywam i chodzi cicho i dosc plynnie zmienia biegi Bedziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 acery bym nie bral chyb ze to nowa czarna, ale jej nie miałem w rece, wiec nie wiem co warta, rd-m360 odpuść z góry, ogolnie lepsze by było alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 do 100 zł zdecydowanie brać alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ale z drugiej strony przerzutka alivio podniesie wartość roweru dwukrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProMrDawid Napisano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Obecnie w rowerze siedzi shimano Tourney i to ona właśnie odmówiła posłuszeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzordaneiro Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ale z drugiej strony przerzutka alivio podniesie wartość roweru dwukrotnie Tu chodzi raczej o to, aby sprzęt dobrze działał i zadowalał właściciela a nie o podnoszenie wartości swojego bajka do 100 zł alivio jest bardzo dobrym i wystarczającym rozwiązaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONONOWICZ Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Super rower. Zawsze podobały mi się fulle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProMrDawid Napisano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Super rower. Zawsze podobały mi się fulle. Cieszę się że się podoba, wczoraj jeszcze podregulowałem te przerzutki i jest troszeczke lepiej, i zamontowałem jeszcze licznik na, którym od wczoraj pokazało się 40km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ProMrDawid
Nazwa: CrossWind 7.7 (2010)
Data dodania: 02 wrzesień 2013 - 17:06
Rowerek kupiłem 3 lata temu w hipermatkecie Real. Jeździ się nim dość fajnie jak na martketowca.
Zobacz rower
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.