Kiciok Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Problem wystąpił wcześniej, ale dopiero teraz sobie przypomniałem. Gdy próbowałem odpowiedzieć na post usera Niedźwiedź używając @użytkownik, to pojawiał się komunikat @@Niedzwiedz, Edit: Dziwne, że teraz się nie pojawił. Było coś w stylu "Nazwa powinna zawierać litery od A do Z oraz cyfry 0 do 9 czy jakoś tak. Próbowałem kilka razy i nie mogłem dodać odpowiedzi. Zmieniłem @@Niedzwiedz, na @Niedzwiedz I dopiero mogłem dodać odpowiedź.
Kiciok Napisano 8 Września 2013 Autor Napisano 8 Września 2013 Znowu. Nie masz uprawnień do tego![#103130] Nazwa wyświetlana może zawierać tylko znaki: a-zA-Z0-9
panSocjolog Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Ja też mam problem, nie wiem czy to coś z forum, czy może ja zepsułem. Mianowicie - jak zaznaczam tekst i klikam cytuj to nic się nie dzieje, no i nad okienkiem dodania odpowiedzi nie mam żadnych ikonek od edytowania tekstu, dodawania zdjęć itp.
Root Admin Mieciu Napisano 24 Września 2013 Root Admin Napisano 24 Września 2013 To nie forum, tylko przeglądarka wam nawala. Pewnie jest jakiś konflikt w plikach JS. Należy wywalić wszystki pliki tymczasowe i wyczyścić cache. Polecam też sprawdzić w innej przeglądarce. Takie objawy, to właśnie problemy z javascript'em. Miłej zabawy.
panSocjolog Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Tak jest, na Chromie działa. Dzięki za radę!
Root Admin Mieciu Napisano 26 Września 2013 Root Admin Napisano 26 Września 2013 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.