Skocz do zawartości

[Lampka] Noise 300 problem z ładowaniem USB

papuc1981

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Szanownych,

Podczas wakacji zagubiłem oryginalny kabel USB od lampki NOISE 300 

Byłem przekonany że to zwykły USB ale niestety próba ładowania na 3 innych kablach nie powiodła się. Lampka zachowuje się dziwnie na jednym z kabli podczas ładowania świeci ciągłym światłem, na innych kablach zachowuje się niby normalnie czyli mruga dioda podczas ładowania niestety po odłączeniu bateria jest rozładowana. Lampka świeci po podłączeniu do ładowarki. Próbowałem również ładować przez USB laptopa ale i ta próba zakończyła się niepowodzeniem. Lampka ma 10 mc więc padnięcie aku. raczej wykluczam. Macie jakieś pomysły? Czy kabel USB dołączony do lampki mógł mieć inaczej sparowane styki?

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Papuc

Proszę o skasowanie tematu z powodu jego zdublowania.

Pozdrawiam

Papuc 

Witam Szanownych,

Podczas wakacji zagubiłem oryginalny kabel USB od lampki NOISE 300 

Byłem przekonany że to zwykły USB ale niestety próba ładowania na 3 innych kablach nie powiodła się. Lampka zachowuje się dziwnie na jednym z kabli podczas ładowania świeci ciągłym światłem, na innych kablach zachowuje się niby normalnie czyli mruga dioda podczas ładowania niestety po odłączeniu bateria jest rozładowana. Lampka świeci po podłączeniu do ładowarki. Próbowałem również ładować przez USB laptopa ale i ta próba zakończyła się niepowodzeniem. Lampka ma 10 mc więc padnięcie aku. raczej wykluczam. Macie jakieś pomysły? Czy kabel USB dołączony do lampki mógł mieć inaczej sparowane styki?

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Papuc

Napisano

To jest zwykły kabel mini USB <-> USB taki sam jak do aparatów, ładowarek GPS itd. więc to może jakiś problem z samą lampką. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...