Piehursson Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jak w temacie. Do kupienia są dwie opony Geax Saguaro 29x2.2 drutowane, które kupiłem dwa na początku lipca do swojego crossa. Przejechałem na nich ok 150 km z czego może 1/3 na asfalcie. Opony oprócz tego, że są brudne wyglądają praktycznie jak nowe (przed ewentualną wysyłką opony postaram się wyglancować ) Za komplet chciałbym dostać 130 zł + koszty przesyłki. Oczywiście możliwa sprzedaż przez allegro Pozdrawiam Byłbym zapomniał. Do opon dorzucam w gratisie dwie dętki Continental z zaworem AV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 cena 120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2013 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2013 cena 110 zł - ostateczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 znasz realną wagę tych opon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2013 w tej chwili nie, musiałbym je zważyć. Pytanie tylko czy waga kuchenne da miarodajne wyniki - niestety nie mam dostępu do wagi z haczykiem Jutro napiszę co waga pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No i cóż, wrzuciłem opony na wagę kuchenną. Niestety nie wiem na ile wiarygodny może być taki pomiar dla opony drutowane, którą trzeba w jakiś sposób podtrzymywać na wadze ale urządzenie pokazywało dla jednej opony wartości 896-903 g a dla drugiej 898-906. Dodam, że opony nie były oczyszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam wezme te opony poprosze o dane do przelewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.