Rulez Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Rulez, nie zdarzyło mi się jeszcze "stracić" w górach hamulca, a nie raz zjeżdżałem po technicznych, stromych szlakach. A mój hamulec to "badziewne" Tektro Auriga i Kool Stopy/Accenty Spiekane. Przeczytaj ten test jeszcze raz, i jeszcze i jeszcze ... bo quźwa chyba go nie rozumiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 13 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Panowie, koniec tej jałowej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Andrew, czy jest szansa na kontynuację tego wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 I jak, czy temat zostanie kontynuowany? Już ponad 3 miesiące minęły A przyznam, że co jakiś czas sprawdzam czy jest coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja nie cierpliwie czekam na następne posty opisujące hamulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 będzie kontynuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.