Skocz do zawartości

[Rower] Szosa do 3000zł

Yeloneck

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie. Jako, że nadal nie zakupiłem wymarzonego pojazdu, chciałem Was zapytać o szosy. Będąc w sklepie poważnie zainteresowałem się tematem i proszę o radę. Posiadam już rower górski Authora, dlatego chciałbym przeanalizować dogłębnie temat szosy. Co polecacie do 3000zł dla chłopa 183cm i 80kg (+/-2) z rowerów szosowych. Miałem kiedyś szosę taką 25 letnią, dużo na mnie za mała, dlatego sprzedałem, ale jeździło się super, szła jak przecinak. 

Napisano

Umówiłem się na oględziny tego roweru, bo mam akurat codziennie transport do Leszna. Jest dużo poniżej mojego limitu, ale myślę, że dla kogoś kto tylko raz miał kontakt z szosą to dobre rozwiązanie. Być może mi się nie spodoba, więc nie będzie takiej dużej straty finansowej. A podejrzewam, że wypadałoby kupić jeszcze jakieś akcesoria - licznik, kask, jakiś ciuch.

Jakieś opinie :>

Napisano

Czy Ktoś jest w stanie powiedzieć cokolwiek o tym zestawie?

Osprzęt podstawowy, że aż w oczy szczypie, ale będzie się toczyć po drodze. Jeżeli rower rzeczywiście przejechał 500 km, to cena dobra, spróbuj się potargować. 

Napisano

Dokładnie. Stwierdziłem, że może na początek to będzie dobre rozwiązanie. Ogarnę szosę, jak się spodoba to tu pozmieniam, tam pozmieniam i będzie dobrze, oczywiście jeśli jest możliwość rozbudowy:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...