simluc Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dzis , tj 31 sierpnia między 20.30 a 20.40 skradziono mi rower spod biedronki na ulicy Kolberga. Przyjechałem po zakupy na rowerze a wróciłem pieszo ;(Moj rower to : Gudereit SX-M, cały czarny poza białym przednim amortyzatorem i srebrnymi błotnikami (na drugim zdjęciu ze starym białym siodełkiem)znak szczególny - ułamany prawy pedał (dzielnie przyjął skutki wywrotki po kontakcie z osobowym samochodem), przerzutki schowane w tylnej piascie, Rower jest na kołach 28 calowych, wysokosc ramy to 58 cm, ma blotniki - srebrne, bagaznik czarny, oswietleni przod+ tyl,jak zobaczysz mój rower proszę o kontakt na 697 628 982.Z góry dzięki!PzdrSzymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Standardowe pytanie, czym był przypięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4JT3K Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Na drugim zdjęciu widzać linkę, więc domyślam się, że właśnie tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Mieszkam niedaleko, to będę spoglądać po drodze. Rower charakterystyczny to będzie łatwo poznać. Powodzenia w poszukiwaniach, standardowo polecam w niedziele jeździć na giełdę w sosnicy. Dodatkowo zaglądać na ul Piwna do lombardow, tam zawsze jakieś rowery mają. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simluc Napisano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzięki Panowie za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi