lukers Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Razem z kolegą w drugiej połowie września 2013r. chcemy skoczyć z Częstochowy, Katowic pociągiem do Świnoujścia stamtąd przejazd rowerami wybrzeżem aż do Helu. Założenia przejazd pociągiem we wtorek bądź poniedziałek w nocy. 3 dni jazdy wybrzeżem ze Świnoujscia na Hel. W sobotę wczesnym porankiem przejazd z Helu do Gdańska i stamtąd pociągiem na Śląsk. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na gg 8692692 (mój lukers), kolegi 468461 (lahatiel). Poniżej poglądowa trasa przejazdu .
tomhep90 Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 w 3 dni chcecie to zrobić? Szacunek! Nie chce Was podpuszczać ale nie sądze aby się Wam udało Mnie to zajeło 5 dni. A i tak się sprężaliśmy, a wszystkiego też nie zobaczyłem co chciałem zobaczyć.... Szkoda by omijać Łebe... lepiej jechać jak najbliżej morza( no może nie po wydmach w Słowińskim parku narodowym W każdy, bądz razie powodzenia
dymcio111 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 mi trasa moja zajęła ~460km Świnoujście > Hel > potem statkiem do Gdańska. w 3 dni to po około 150km byście musieli dziennie robić.... Może i mniej km da się zrobić, ale jechać aby jechać bez zwiedzania to tak sobie.
c1ach Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Bez przesady, ja świetny kondycyjnie nie jestem, a w tym roku wykręciłem 640 km w trzy dni, z czego połowa po górach (Wielka Pętla Bieszczadzka, Beskid Niski). Co prawda na szosówce, więc było łatwiej. Nie umniejsza to jednak faktu, że przejechanie najwyżej pagórkowatego wybrzeża w 3 dni jest jak najbardziej realne. Oczywiście bez wylegiwania się po plażach, zwiedzanie tylko z wierzchu i z odpowiednim nastawieniem psychicznym.
lukers Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Bez przesady, ja świetny kondycyjnie nie jestem, a w tym roku wykręciłem 640 km w trzy dni, z czego połowa po górach (Wielka Pętla Bieszczadzka, Beskid Niski). Co prawda na szosówce, więc było łatwiej. Nie umniejsza to jednak faktu, że przejechanie najwyżej pagórkowatego wybrzeża w 3 dni jest jak najbardziej realne. Oczywiście bez wylegiwania się po plażach, zwiedzanie tylko z wierzchu i z odpowiednim nastawieniem psychicznym. A ja w 3 dni Hel - Katowice dokladnie w 33 godziny
neti88 Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 hej czy ten wyjazd jest jeszcze aktualny:)?
lukers Napisano 14 Września 2013 Autor Napisano 14 Września 2013 hej czy ten wyjazd jest jeszcze aktualny:)? Aktualne wyjeżdzamy w poniedziałek póżną nocą a w zasadzie jest to już wtorek bo godzina 00:09 jak jesteś zdecydowna to kontakt na gg lub telefon który ci podałem w prywatnej wiadomości .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.