skjaatel Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Proszę o pomoc w znalezieniu niedrogiej (do 150zł), czarnej, kapslowanej obręczy na 32 otwory, która będzie dobrze współpracowała z oponami 2,40. Jeżdżę w umiarkowanym terenie, nic ponad maratony, szerokość opony wynika z rezygnacji z amortyzatora. Obręcze Giant CR-70, które posiadam wydają mi sie zbyt wąskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 dlaczego za waskie ? ja na obreczach o szerokosci wewnetrznej 18mm z powodzeniem jezdzilem na schwalbe rapid rob 29x2,25. a teraz 19mm ladnie przyjelo 26x2,40 Mountain Kingi od Continentala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zależy mi na jeździe na stosunkowo niskim ciśnieniu (z dętką), bo póki co mam alu widelec. Ale jeśli do się jeździć na giantach to spokojnie dozbieram do ztr'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 moim zdaniem da sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 da sie i na 17mm, tylko tj troche tak jak lac paliwo rakietowe do malucha, przy zalozeniu, ze bedzie dzialac doloz do wtb i23 i nie mysl juz o pozniejszych zmianach na ztr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ok, z przodu i23, a jak z tyłem? Również i23 czy i21 wystarczy (opona Conti Race King 2.2)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 zdaje sie, ze i23 to nowsza generacja = lzej i ogolnie lepiej pod bezdetke, wiec... 23mm pod 2,2" to akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi