ins4ne Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Byłbym wdzięczny za polecenie jakiegoś serwisu w Warszawie, gdzie mógłbym wyleczyć mój amor Manitou. Wiem o "Plusie" przy ul. Zamiany, ale z przyczyn wielu moja noga nigdy więcej tam nie postanie- szukam więc czegoś innego. Jak zawsze decydują kryteria ceny i jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Serio nikt nic nie wie o żadnym serwisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Spróbuj w bicykleta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bat1 Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Serio nikt nic nie wie o żadnym serwisie? http://skleprowerowy.pl/artykul/serwis-rowerowy Zadzwon i zapytaj czy w kazdym sklepie mają serwis, bo maja ich z 5 w całej warszawie,ale ogólnie zajmują się Manitou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitebike Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Na ul. Broniewskiego, w "X" Jest jeden chłopak na serwisie, być może on mógłby Ci pomóc. Zależy co chcesz zrobić Bo jeżeli brakuje ci tulei do dampera to może być słabo, ale jeśli chodzi o sam serwis to powinno nie być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Kiedyś szukałem serwisu dla R7 to przy Alei Niepodległości, tuż przy metrze Racławicka (nie pamiętam nazwy sklepu, ale handlują Trekami) można było otrzymać taką usługę, jednakże kiedyś zostawiłem im zestaw tarcz CL do przełożenia na inne koła i "przypadkowo obaliśmy je Finish Line'm" - więc nigdy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.