Marcinrednose Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Witam Niebawem bede posiadaczem roweru Kross Level A4 bede jezdził w wysokiej trawie - czy powinienem jakos zabezpieczyć rower? przerzutki itd itp jestem w tym zielony a chcialbym zabezpieczyc zanim zaczne jezdzić pozdr.
mono Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Czemu będziesz jeździł w wysokiej trawie ? A co do pytania to myśle że nie ma skutecznego sposobu na ochronienie roweru przed wkręcaniem się jakiegoś świństwa w zębatki, natomiast nie sądze aby wyrządziło ono (szczególnie trawa) jakieś uszkodzenia.
GZA20 Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Uszkodzić to nie uszkodzi tylko po każdej takiej jeździe będziesz miał sporo syfu w postaci wkręconej trawy . A zabezpieczyc..hmmm chyba nie ma żadnego sposobu żeby zabezpieczyć przed wysoką trawą
bankai Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Na poczatek zabezpiecz sie przed banem poznajac zasady pisania tematow;)
Marcinrednose Napisano 22 Maja 2006 Autor Napisano 22 Maja 2006 Na poczatek zabezpiecz sie przed banem poznajac zasady pisania tematow;) szukałem tematu zabezpieczenie przed wysoka trawa ale nie znalazłem jeżeli zrobiłem cos nie tak jak trzeba - to daj info co czemu w wysokiej rawie? mam przed domem łąki i las-na łąkach biega moj pies - rower kupilem zeby wybiegac psa pozdrawiam
mono Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Tematy piszemy tak: [wysoka trawa] zabezpiecznie, lub [zabezpieczenie] wysoka trawa W nawiasie umieszczas slowo kluczowe Na Twoim miejscu nie balbym sie o rower, trawa nie piwnna narobic szkod, ale powinno sie po jezdzie przeczyscic zebatki. I przypadkiem nie pchac na sile pedalow jesli sie zablokuje naped zeby niczego nie uszkodzic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.