Kocica Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 WITAM SERDECZNIE! SZUKAM ROWERU DO 2200 ZŁ BARDZO PROSZĘ O POMOC OSOBY KTÓRE WIEDZĄ COŚ NA TEMAT ROWERÓW I OSPRZĘTU. MAM NIEWIELKIE POJĘCIE W TYM TEMACIE I IM WIĘCEJ CZYTAM SZUKAM TYM BARDZIEJ SIĘ GUBIĘ. WYBÓR ROWERÓW JEST OGROMNY, ZWŁASZCZA W TYM PRZEDZIALE CENOWYM JEDNAK MAM PEWNE KRYTERIA: CHCIAŁABYM ŻEBY BYŁ TO ROWER MIEJSKI- W WIĘKSZOSCI JEŻDŻĘ PO ASFALNIE, ŚCIEŻKACH ROWEROWYCH, CZASAMI PO PIASKU, ZALEŻY MI WŁAŚNIE ABY BYŁ TO TAKI ROWER GDYŻ SĄ ONE WYGODNE, MOŻNA JECHAĆ W POZYCJI WYPROSTOWANEJ ORAZ MAJA SZEROKIE SIODEŁKA, CHODZI TU O JAZDĘ REKREACYJNA, SPOKOJNĄ DOBRZE GDYBY BYŁ TYLNY BAGAŻNIK RAMA ALUMINIOWA PRZEDNI AMORTYZATOR KOŁA 28" RAMA 51- 53 CM MIN 7 PRZERZUTEK I TO TYLE, MA BYĆ TO ROWER DAMSKI;) BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! BĘDĘ WDZIĘCZNA, Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI;)
Mod Team durnykot Napisano 31 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.