MtbUS Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Siemanko posiadam rower Kellys Viper SF 2008 jeżdżę na nim juz 5 lat i jako młody chłopak nie zwracałem uwagi na jakiekolwiek modyfikacje w nim. Od niedawna iteresuje mnie bardzo Jazda XC i dirt jump / lasy i te sprawy . Chciałem zacząć od ramy chyba ze ta jest w porządku : Rama - aluminum protec Chciałem znaleźc cos w granicach 500zl bo na wieksze wydatki nie stac mnie poniewaz nie posiadam pracy Co jeszcze? A no tak opony cos grubszego posiadam jakies tzw. GÓwo z rowerowego za 15zł I kasete , mam problem bo mi sie juz zabki wytarły i musze jakas kupic Rama rozmiar 15.5 Gdyby była taka możliwość moglibyscie mi poleciec te przedmioty? Z grory dzieki :0 I jezeli moja prosba jest w złym temacie to chcialbym aby mnie ktos przeniósł tam gdzie trzeba :)Dzięki
Mod Team Puklus Napisano 31 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.