adi99118 Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam! Poszukuję jakiegoś taniego licznika. Wystarczy, żeby pokazywał prędkość i godzinę
zoomek Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Najtańszy możliwy to chyba w MediaExpercie - 6,99 zł w promocji. W zasadzie jedyne, co można o nim powiedzieć, to że działa ;-)
mklos1 Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Miałem kiedyś taki hipertani licznik i się wyleczyłem z takiego nałogu. Działał, do momentu rozładowania baterii.
zoomek Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Bo w zasadzie kupujesz baterię, a licznik jest gratis ;-) Za taką cenę to nie ma co spodziewać się cudów. - 20 pkt do lansu na drodze, ale dystans mierzy w miarę dokładnie (różnica pomiędzy hipertanim licznikiem w rowerze żony, a moim wysłużonym speedmasterem 3001 na dystansie 65 km to jakieś 300 m, więc w granicach błędu).
Shootee Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja mam 4 rok profexa, i nie planuję go zmieniać. Miał być licznik na moment a tyle jeździ ze mną.
Jaca911 Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Po pierwsze to dokładność licznika zależy przede wszystkim od właściciela czy potrafi go ustawić, a w najmniejszym stopniu od licznika (jak szybko się wzbudza) . Miałem "Lidia" przez dwa lata i... Był ok, nie psuł się liczył i pokazywał różne dane. Wada? To obsługa a raczej nadmiar bzdurnych funkcji i mozolnie ich przewijanie. Niby jest tryb easy ale nie ma w nim zegarka (jedną z najważniejszych funkcji dla mnie). Zmieniłem na Sigme 16.12 + kadencja na drutach właśnie że względu na kadencję.
adamadam01 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Po pierwsze to dokładność licznika zależy przede wszystkim od właściciela czy potrafi go ustawić, a w najmniejszym stopniu od licznika (jak szybko się wzbudza) . Miałem "Lidia" przez dwa lata i... Był ok, nie psuł się liczył i pokazywał różne dane. Wada? To obsługa a raczej nadmiar bzdurnych funkcji i mozolnie ich przewijanie. Niby jest tryb easy ale nie ma w nim zegarka (jedną z najważniejszych funkcji dla mnie). Zmieniłem na Sigme 16.12 + kadencja na drutach właśnie że względu na kadencję. Polecam liczniki Sigmy, np. BC 400. Mam taki na sprzedaż (nówkę), jakbyś był zainteresoway to się odezwij na PW
lukaszooo Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Ja mam Bion bezprzewodowy 12 funkcyjny od zeszłego roku. "Przezimował" na balkonie z rowerem i bateryjki działają :-) Tak więc czasem niewiele trzeba aby dobry licznik w przystępnej cenie dostać ;-) A co do Sigmy to niestety muszę stwierdzić, że jest już lekko przereklamowana i bardzo popularna wśród... złodziei :-( pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.