Skocz do zawartości

[licznik] Najtańszy możliwy

adi99118

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bo w zasadzie kupujesz baterię, a licznik jest gratis ;-) Za taką cenę to nie ma co spodziewać się cudów. - 20 pkt do lansu na drodze, ale dystans mierzy w miarę dokładnie (różnica pomiędzy hipertanim licznikiem w rowerze żony, a moim wysłużonym speedmasterem 3001 na dystansie 65 km to jakieś 300 m, więc w granicach błędu).

Napisano

Po pierwsze to dokładność licznika zależy przede wszystkim od właściciela czy potrafi go ustawić, a w najmniejszym stopniu od licznika (jak szybko się wzbudza) .

Miałem "Lidia" przez dwa lata i... Był ok, nie psuł się liczył i pokazywał różne dane. Wada? To obsługa a raczej nadmiar bzdurnych funkcji i mozolnie ich przewijanie. Niby jest tryb easy ale nie ma w nim zegarka (jedną z najważniejszych funkcji dla mnie). Zmieniłem na Sigme 16.12 + kadencja na drutach właśnie że względu na kadencję.

Napisano

Po pierwsze to dokładność licznika zależy przede wszystkim od właściciela czy potrafi go ustawić, a w najmniejszym stopniu od licznika (jak szybko się wzbudza) .

Miałem "Lidia" przez dwa lata i... Był ok, nie psuł się liczył i pokazywał różne dane. Wada? To obsługa a raczej nadmiar bzdurnych funkcji i mozolnie ich przewijanie. Niby jest tryb easy ale nie ma w nim zegarka (jedną z najważniejszych funkcji dla mnie). Zmieniłem na Sigme 16.12 + kadencja na drutach właśnie że względu na kadencję.

Polecam liczniki Sigmy, np. BC 400. Mam taki na sprzedaż (nówkę), jakbyś był zainteresoway to się odezwij na PW

Napisano

Ja mam Bion bezprzewodowy 12 funkcyjny od zeszłego roku. "Przezimował" na balkonie z rowerem i bateryjki działają :-) Tak więc czasem niewiele trzeba aby dobry licznik w przystępnej cenie dostać ;-)

A co do Sigmy to niestety muszę stwierdzić, że jest już lekko przereklamowana i bardzo popularna wśród... złodziei :-(

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...