DamianPGN Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kupiłem dziś szosówkę, prawdopodobnie Romet, ale nie wiem dokładnie co to za model, a rocznika także nie znam. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bardziej turystyk niż klasyczna szosa. Może wagant? Gdzie to kupiłeś, w Mnichowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 u mnie na miejscu kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stepchen Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mi przypomina mistrala, ale wagant/mistral/pasat to praktycznie to samo. Z przodu nad hamulcem powinien być wybity nr seryjny, 2 pierwsze jego liczby to rocznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMAEL66 Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Z tym rocznikiem w rometach to różnie bywało, czasem te dwie pierwsze cyfry wprowadzają w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.