Skocz do zawartości

[siodełko] - siodełko WTB - gdzie kupić

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

gdzie można kupić siodelko WTB firmy? adres tej firmy to www.wtb.com. czy ktoś wie

Napisano

na allegro widzialem je raz i to nie ta wersja, a na stronie rower+sport sa trzy modele. Pytam sie bo może są inne źródła.

Napisano

na allegro widzialem je raz i to nie ta wersja, a na stronie rower+sport sa trzy modele. Pytam sie bo może są inne źródła.

Są - trzeba czasem pokombinować i napisać do gościa, który sprzedaje na allegro czy nie ma innych modeli - mnie odpisał jeden z nich: "Tadek" <tadek30@tlen.pl>

Napisano

Zalezy jeszcze jaki model bo modeli rocket V jest pare :) - sam rocket V kosztuje sporo wiec to na pewno jakis tanszy model.

Mi udalo sie kupic w sklepie rocket v race ( w sumie chyba najtanszy model ) za 34 baki ( czyli okolo 100zl ) . Jak siostra kupowala na ebay - kto wie - moze te 80zl to faktycznie realna cena.

Napisano

:) QL czyli nie mam najtanszego modelu :) . Oprucz mojego race siedzialem na modelu progel i mi jakos nie odpowiadal - moj tylek chyba nie jest stworzony pod takie zelowe wynalazki :P .

Wczesniej mialem najprostszy model speed - tez bylem zadowolony :P . Ogolnie - solidne siodla.

Napisano

mam rocket v, nie wiem ktora wersja ale prety cr-mo wiec raczej ktoras z tanszych, dalem 5dyszek za niego(allegro) i jestem zadowolony

Napisano

zobaczymy właśnie, ktoś mi chyba w niemczech go kupi i przywiezie. Ja nie chcę najdroższego bo i po co. Do 100 złotych dam, jakby ktoś sprzedawał?

• 2 lata później...
Napisano

Jak kupiłem na allegro nowe wtb rocket V za 75zl z wysyłka ,ale nie wiem jaka wersja, waży 290-300 gram wiec nie jest źle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...