Kuba1b1 Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, planuję za kilka dni wystartować w tym właśnie maratonie i nie wiem czego mogę się spodziewać po trasie. Startował ktoś z was tam? Z góry dzięki za odpowiedzi
Stiep Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Witam wszystkich, planuję za kilka dni wystartować w tym właśnie maratonie i nie wiem czego mogę się spodziewać po trasie. Startował ktoś z was tam? Z góry dzięki za odpowiedzi I jak, pojechałeś? Nie pogubiłeś się w końcówce? Mój ślad gps: http://www.endomondo.com/workouts/239484684/10111218
Kuba1b1 Napisano 4 Września 2013 Autor Napisano 4 Września 2013 Hej, trasa jak dla mnie za mało podjazdów no ale to Wielkopolska to i tak nie było źle. Na ostatnich 10 km dospawałem do gościa z Bike Topu później on mi odjechał i już sam jechałem w kierunku mety. jakieś 2 km przed nią zauważyłem sporą grupkę stojącą na rozjeździe, nie było strzałek, po kilku bluzgach pojechaliśmy prosto. Ku mojemu zdziwieniu wjeżdżamy na szosę czuje że coś jest nie tak bo nie jest zabezpieczona. Do mety może kilometr, półtora jechaliśmy chyba w ośmiu, szybko poszło, chłopaki mieli słuszne łydy wjeżdżamy na metę... od drugiej strony. Później okazuje się że jesteśmy zdyskwalifikowani za skrócenie trasy. Trochę kwas, że pod koniec organizator nie pofatygował się o strzałkę albo najlepiej by było człowieka który by wskazał gdzie jechać.
Stiep Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Hej, Jaki ten świat mały. Też byłem w tej zdyskwalifikowanej grupce. Koleś w żółtej koszulce to byłem ja (i wcale nie mam dużych łydek ). Ogólnie fajna trasa, Trochę podjazdów było (wyszło mi ponad 500m przewyższenia) i gdyby nie ta historia z pomyleniem trasy (będę się upierał że była źle oznakowana) to wyjazd uznałbym za bardzo udany. Na pocieszenie wylosowałem nagrodę w Tomboli, parę skarpetek (dobrze że mój rozmiar). Ogólnie jakąś czarną serię ostatnio mam. Poprzedni maraton w którym jechałem w Górznie został unieważniony przez złe oznakowanie trasy. Jedyna różnica była taka, że tam pomylili się wszyscy.
farmer Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Stiep daj znać gdzie jeszcze startujesz to będę omijal a tak serio to nie wiem czy jest tylu złośliwych co strzałki ściągają czy po protu organizatorom coraz to mniej się chce porządnie oznaczać trasę bo ludzi ei tak przyjadą
Stiep Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Stiep daj znać gdzie jeszcze startujesz to będę omijal a tak serio to nie wiem czy jest tylu złośliwych co strzałki ściągają czy po protu organizatorom coraz to mniej się chce porządnie oznaczać trasę bo ludzi ei tak przyjadą No to nie jedź do Wolsztyna i Łopuchowa, nad Osieczną też się zastanów bo chyba pojadę A z tym znakowaniem trasy to problem jest zawsze tam gdzie jest nowa albo zmieniona trasa. Przy sprawdzonej zawsze jest wszystko OK.Podobne jajca były w zeszłym roku w Czarnkowie.
Kuba1b1 Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 Wiecie może gdzie są zdjęcia z maratonu z Koła bo na stronie maratonu nie ma...?
Micen Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Foto mtb są. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.