Skocz do zawartości

[Pompka, koszyk z bidonem i spinka] Pomoc w wyborze.

lynics

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Piszę z prośbą o pomoc w wyborze ww. akcesoriów, ponieważ brakuje mi tego do kompletu oprócz dobrej odzieży, na którą aktualnie nie mam pieniążków, więc musi jeszcze chwilę poczekać.

A więc zaczynając od tyłu: 

Spinka: Connex-Link Wippermann, chyba dobry wybór z tego co widziałem tu i ówdzie? Łańcuch Shimano UG-40. 

Koszyk na bidon: Myślałem nad Elite Custom Race, ładnie wygląda, potrafi dobrze trzymać bidon, raczej na plus. 

Bidon: Tu mam problem, co wybrać, tak aby nie latał jak mu się podoba w wyżej podanym koszyku, ale też dało się go wyjąć jedną ręką bez siłowania?

Pompka: Tu również proszę o pomoc. Coś dość taniego, aby w razie awarii napompować sobie dętkę i spokojnie dojechać do celu. Koniecznie z jakimś dobrym mocowaniem do ramy.

Napisano

Spinka: Connex-Link Wippermann, chyba dobry wybór z tego co widziałem tu i ówdzie? Łańcuch Shimano UG-40. 

Koszyk na bidon: Myślałem nad Elite Custom Race, ładnie wygląda, potrafi dobrze trzymać bidon, raczej na plus. 

Bidon: Tu mam problem, co wybrać, tak aby nie latał jak mu się podoba w wyżej podanym koszyku, ale też dało się go wyjąć jedną ręką bez siłowania?

Connex-Link Wippermann-dobry wybór,mocne trwałe i polecane spinki :thumbsup: sam użytkuje i je sobie chwale(wcześniej używałem kmc) na plus na pewno można zaliczyć też łatwe odpinanie(nawet gdy są bardzo zasyfione  :002: ),minusów raczej brak poza ceną(są droższe od konkurencji)

Bidon-szukaj coś z elite albo camelbak :thumbsup: 

Elite Custom Race-fajny koszyk ale np.jak byś chciał używać z bidonami camelbak to odradzam,bez siłowania się nie obędzie  :002:  :002:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...