lynics Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam, Piszę z prośbą o pomoc w wyborze ww. akcesoriów, ponieważ brakuje mi tego do kompletu oprócz dobrej odzieży, na którą aktualnie nie mam pieniążków, więc musi jeszcze chwilę poczekać. A więc zaczynając od tyłu: Spinka: Connex-Link Wippermann, chyba dobry wybór z tego co widziałem tu i ówdzie? Łańcuch Shimano UG-40. Koszyk na bidon: Myślałem nad Elite Custom Race, ładnie wygląda, potrafi dobrze trzymać bidon, raczej na plus. Bidon: Tu mam problem, co wybrać, tak aby nie latał jak mu się podoba w wyżej podanym koszyku, ale też dało się go wyjąć jedną ręką bez siłowania? Pompka: Tu również proszę o pomoc. Coś dość taniego, aby w razie awarii napompować sobie dętkę i spokojnie dojechać do celu. Koniecznie z jakimś dobrym mocowaniem do ramy.
eko Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o pompkę to wyposażyłem się niedawno w http://allegro.pl/pompka-rowerowa-aluminiowa-beto-cld-12t-gratis-i3483628648.html Co prawda wykonałem do tej pory tylko jedno bezproblemowe pompowanie ale czytałem też dobre opinie na jej temat. Poza tym cena też jest zachęcająca.
impa Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Spinka: Connex-Link Wippermann, chyba dobry wybór z tego co widziałem tu i ówdzie? Łańcuch Shimano UG-40. Koszyk na bidon: Myślałem nad Elite Custom Race, ładnie wygląda, potrafi dobrze trzymać bidon, raczej na plus. Bidon: Tu mam problem, co wybrać, tak aby nie latał jak mu się podoba w wyżej podanym koszyku, ale też dało się go wyjąć jedną ręką bez siłowania? Connex-Link Wippermann-dobry wybór,mocne trwałe i polecane spinki sam użytkuje i je sobie chwale(wcześniej używałem kmc) na plus na pewno można zaliczyć też łatwe odpinanie(nawet gdy są bardzo zasyfione ),minusów raczej brak poza ceną(są droższe od konkurencji) Bidon-szukaj coś z elite albo camelbak Elite Custom Race-fajny koszyk ale np.jak byś chciał używać z bidonami camelbak to odradzam,bez siłowania się nie obędzie
aflo Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 odnośnie koszyka to polecam Topeak Modula Cage II http://www.domenasportowa.pl/product-pol-22355-Koszyk-na-napoje-Topeak-Modula-Cage-II.html Koszyk regulowany, zmieścisz zarówno butelkę 0,5l jak i 1,5l Jestem z niego bardzo zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.