specpl Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Dzięki lekturze forum udało mi się zakupić pierwszy "poważny" rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monkey5 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Paweł z południa Polski wita i pozdrawia wszystkich. Poruszam się na rowerze górskim, a forum jest dla mnie kopalnią wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateoKalisz Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam wszystkich obecnych...mam na imię Mateusz jestem z Kalisza...przygodę z rowerami zacząłem od najmniejszych lat (3 kołowy rowerek) i do dziś dzień uwielbiam śmigać na rowerze...Obecnie smigam na Haibike Edition RX 2009 26"...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris45 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysztof i jestem tu nowy , chociaż od dłuższego czasu korzystam z informacji dostępnych na forum. Z tego też powodu postanowiłem się zarejestrować. Na rowerze jeżdżę od "zawsze" . Obecnie posiadam starego ( dwudziestoletniego ) górala marki Peugeot bez amortyzacji. Pod koniec sezonu planuję zakup czegoś nowego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartaDG Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam wszystkich mam na imię Marta, jestem z Dąbrowy Górniczej i z rowerem związana jestem od komuni ostatnio zaczełam próbować swoich sił na Skandi, ale jak na razie na dystansie MINI. forum świetna sprawa i pomocna! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QQQ13 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć Chciałem przywiatać się. Mówcie ( piszcie ) mi QQQ13 jak Q ze STAR TREK-A Rowerem jeżdzę od ... wiecej grzechów nie pamiętam i obiecuje dalszy kontakt z pedałami ( tymi rowerowymi ) Live long and prosper Edytowane 10 Czerwca 2014 przez QQQ13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miko93 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Mikołaj z Wrocławia melduje się na forum. Jestem (póki co) totalnie zielony w tematyce rowerów, konto zakładam by jak najszybciej to zmienić.Pozdrawiam! Edytowane 10 Czerwca 2014 przez miko93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaszko Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam serdecznie. Nazywam się Michał i jestem z podkarpacia. Na rowerze jeżdżę od małego ale dopiero od jakiegoś pół roku zacząłem interesować się tym na poważnie. Szczególnie interesują mnie jazda rekreacyjna i wyprawy rowerowe. Mam nadzieję, że informacje zawarte na forum pomogą mi w dalszej realizacji moich "rowerowych marzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania99242 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Cześć Nazywam się Ania, jestem z Rzeszowa. Na rowerze jeżdzę od małego, ostatnio chodził mi po głowie pomysł kupna szosy Udało się , rower zakupiłam dzisiaj czekam tylko na przesyłkę i będę śmigać po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ctm Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witam wszystkich cyklistów To jedno z najbardziej przyjaznych forów jakie znam, dlatego zaglądam tu z przyjemnością każdego dnia Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Czołem cykliści. Mam na imię Radek i jestem z Sandomierza. Na rowerze umiem jeździć od zawsze. Do tej pory była szosa. Kilka dni temu kupiłem MTB i na razie przy nim zostaje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandanara Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Adrian z Poznania.Bujam się po mieście na miejsko/turystycznym pierdzikółku od decathlona. Czuje się jak ostatni frajer, że się nabrałem na ten szmelc. Ale wymieniam to i owo to może się w końcu do czegoś ten rowerek nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streetex Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witam. Grzesiek z Gorzowa Wlkp. Forum przeglądam od stosunkowo niedawna. Rower typu cross, trekking. Jeżdżę po okolicy, bez ścigania w celach krajoznawczych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szoniu Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Cześć, Witam wszystkich rowerzystów; jak kręcę w Wawie i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anulek2626 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witam ! Jestem Ania.Kręcę w okolicach Szamotuł i Pniew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurozor Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Mam na imię Tomasz, kręcę się po Poznaniu i okolicach, okazyjnie świnoujskie rejony skąd pochodzę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbacz12 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, jestem Torbacz! Czołem! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mountain99 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dzień dobry Forumowicze. Po kilku latach batalii o zdrowie, znów mogę wsiąść na rower. Odkurzyłem swojego starego Treka i zacząłem kręcić pierwsze kilometry. Łapiąc znów zajawkę rowerową natknąłem się w sieci na to forum... mam nadzieje że razem z Wami uda mi się tu zostać na dłużej. Do zobaczenia w sieci i na szlakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 jak już ktoś wcześniej pisał, na forum jestem kilka ładnych dni ale przywitać się to nie ma komu..... wybaczcie siemanko wszystkim witam duklu nie wiem, czy mogę tu napisać jak nie tak zmazac. Niedawno byłem tam na rowerze...pustelnia sw.jana..prezs nowa wies cergowa..(tutaj ja spotkal polaka co dal pieszo GSB mam zdjęcia on byl z warszawy)..w dol do dukli powrot ja spotkal dalsi polak co udal dookola polski..(tez mam zdjecia zrobene)I nawet pobiegł zobaczyć nowu drogu co robia barwinek-baranie..no i potom domu.pozdrawiam. http://pokec.azet.sk/cisna/fotoalbumy/2mlf-10-11-10 http://pokec.azet.sk/cisna/fotoalbumy/krizova-modulacia http://pokec.azet.sk/cisna/fotoalbumy/zrkadlova-frekvencia http://pokec.azet.sk/cisna/fotoalbumy/strbinovy-reflektor http://pokec.azet.sk/cisna/fotoalbumy/obojstranne-skrateny-rezonator http://pokec.azet.sk/cisna/fotoalbumy/vf-vedenie-na-konci-skratovane u nas na slowacie jest teraz w sobotu 5.7.2014 impreza przesz 1000rowery..jak by ktosz chcel moge ..placic netreba nic.. http://www.okolodomase.sk/ prepraszam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazza Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam, Na imię mam Kuba, kręcę po Poznaniu i okolicach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trixel Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam wszystkich! Założyłem tutaj konto (które mam od kilku tygodni) ponieważ potrzebny był mi rower. Dzięki pomocy innych zamówiłem Kands 1300. Zostanę tu na dłużej, aby pogłębiać swoją wiedzę na temat rowerów i w przyszłości pomagać innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisam Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam nazywam się Damian. Jężdżę w okolicach Przemyśla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bato Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Cześć wszystkim, jeżdżę w Katowicach, głównie WPKIW, ostatnio nawet codziennie, do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeGie Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam, nazywam się Tomek jeżdżę w okolicach Rybnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi