kooboo Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Witam wszystkich! Nazywam się Kuba, jestem z Warszawy. Jestem właściciele dwóch miejskich kółek i korzystam z nich głównie jako metodę dojazdu do pracy. Dla przyjemności również jeżdżę na dwóch kołach, ale dodatkowo mają silnik i solidnego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolee Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin94 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witam wszystkich uzytkowników forum. Nazywam się Marcin, obecnie studiuję w Rzeszowie. Jazda na rowerze, a także majsterkowanie przy nim od dłuższego czasu jest moją pasją. Mam nadzieję, że udzielanie się na Waszym forum pomoże mi rozwijać moje zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanosiu Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witam wszystkich. Jestem Kamil, trafiłem tutaj bo jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o rowery, mój obecny sprzęt to Kross Level A2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samwieszkto Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Cześć. Mam na imię Jacek. Rowery jak na razie nie są moją pasją ale mam zamiar nad tym upośledzeniem popracować. Prawda jest taka że mam cukrzycę i lekarz zalecił mi kupić rower . Mam śmigać dwie godziny dziennie albo będę musiał brać insulinę. Wybór jest chyba oczywisty ; a zatem jestem . Mam zamiar dowiedzieć się od was wszystkiego , bo w sprawach rowerowych jestem kompletnym laikiem. Owszem , jeździć umiem ale ostatni rower o którym mogę powiedzieć że był mój to " kolarzówka " bez przerzutek ( jakieś 30 lat temu ) W międzyczasie jjeździłem trochę na Giancie od brata , Gary Fisherze od syna i na Banshee od kumpla ( to była jazda ! ) Teraz chcę mieć własny rower i od tego zaczniemy. Tymczasem pozdrawiam i życzę szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimals Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam, jestem na forum od jakiegos czasu ale dopiero teraz trafilem tutaj:) Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skilos Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Witam z Opolskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam wszystkich! Nazywam się Łukasz. Jestem z Dąbrowy Górniczej. Mój obecny rower to Lazaro Senatore V4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TolaLuka Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Ja to jak ostatnia świnia posty piszę od kilku dni a przywitać się ni chuchu. Siemanizacja wszystkim jestem Tolas a mój rower to Author Insctinct 29er. Życzę wam dobrze i niech noga wam dobrze podaje. Reprezentuje Śląsk, Zabrze. Edytowane 21 Maja 2014 przez TolaLuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfen Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Cześć! Chcę kupić rower i w poszukiwaniu tego najbardziej odpowiedniego trafiłem na forum. Od miesiąca pochłaniam wiedzę tu zgromadzoną i... wiem jeszcze mniej niż wcześniej . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yotomeczek Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Cześć Kłania się Tomek z Łodzi. Po wielu latach przerwy wróciłem do jazdy na rowerze (trochę dla wygody - rozkopana Łódź, a trochę dla sportu). Śmigałem na pożyczonym b'twin z pełną amortyzacją i 26" kołami. Teraz przesiadam się na czołg - 20kg góral również na 26" kołach... Chcę zmiany na coś fajniejszego i lżejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuffX Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witajcie! Pisze z Poznania i mówią na mnie Jagodzinio... W życiu mialem 2 rowery, jeden Girardengo, zakupionu ok 1994 roku, przeżył 15 lat, obecnie jeżdżę na Kellys Scarpe. Lubie wycieczki szlakami leśnymi po 40-80 km dziennie - półdniowe. Obydwa jakoś sobie radzą (radził) z moimi 100 kg . p.s. Witam w szczególności ludzi którzy beda mi pomagac swoją wiedza i doswiadczeniem bo wiele rzeczy wole zrobic samemu, niz dac komus do zrobienia za co weźmie sporo kasy. Witam również ludzi z moich okolic - pewnie niektórych z Was mijałem na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdealPoint Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Witam wszystkich! Mam na imię Paweł, aktualnie mieszkam w Poznaniu . Trafiłem tu ze względu na to, że poszukuje odpowiedni rower do kupienia . Już zabieram się za pochłanianie wiedzy znajdującej się tutaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan17 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 jak już ktoś wcześniej pisał, na forum jestem kilka ładnych dni ale przywitać się to nie ma komu..... wybaczcie siemanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colek Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Witajcie. Jestem Piotrek z Łodzi i śmigam sobie na Wheelerku 1900 proride.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Po paru miesiącach biernego przeglądania forum może w końcu zacznę się czasami udzielać. Zanim to nastąpi chciałbym przywitać się ze wszystkimi. Pozdrawiam z Głogowa. Jacek Edytowane 1 Czerwca 2014 przez jacool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielucha Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Cześć wszystkim, wita się Kasia z Warmii, a może Mazur. Uwielbiam Specialized, osobiście mam Hardrocka i śmigam nim sobie po warmińskim lesie 5 razy rzadziej niż bym chciała, bo praca, bo dom, bo angielski, bo czasem trzeba tez spać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w1sien Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jam jest Bartek, profesjonalny amator dwóch kółek Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILKWOLF Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE, Mam na imię Łukasz , życzę wszystkim dobrej nogi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peacemaker Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam. Po kilku dekadach wymówek i lenistwa dosiadłem wreszcie rowerowe siodełko. Jestem zachwycony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemm Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Siemka.Piotrek ze Śląska.Rixe XC cross 4.0 ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbo Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dzień dobry, właśnie dołączyłam do forum. Mój rowerek, to fioletowo-biało-czarny Kross Hexagon F3 zamierzam poszukać tutaj inspiracji i być może kompanów na bliższe i dalsze wyprawy. Pozdrawiam i polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi