f643 Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Adrian z Dąbrowy Górniczej na forum stosunkowo niedługo, trafiłem tu w poszukiwaniu porady nt. przesiadki z mojego starego CUBEa ANALOG z 2011 roku na coś lepszego. Jeżdzę rekreacyjnie po Śląsku i Zagłębiu, czasem jakieś wypady w Beskidy czy na Mazury. Obecny rower CUBE LTD SL. Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areqq Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Arek z Warszawy. Na rowerze jeździłem odkąd pamiętam, zawsze lubiłem zjechać w lekki teren, ale nigdy nie traktowałem tego na poważnie. Od mniej więcej dwóch lat, po zakupie Hexagona X6 zaczynam zgłębiać temat na trochę wyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golfer Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Hubert. Rowerami interesuję się od niedawna, od kiedy zacząłem pracować w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Powrót na rower po 20 latach spowodował że znów głupoty chodzą po głowie Jestem z Rudy Sl. I zamierzam wjechac na kilka beskidzkich górek lecz najpierw musze dozbtoić rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneteka Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich, jestem Aneta i aktualnie jeżdżę komunikacją miejską Planuję kupić pierwszy rower i liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno100 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z Trójmiasta. Mam kilka zainteresowań a rowery lubię coraz bardziej Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Bruno100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1nd3rr Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Jestem Bartek i mieszkam obecnie w Londynie rowerkiem lubiłem od zawsze śmigać znalazłem wasze forum gdy szukałem porad. Na razie jestem początkującym, głównie roweru używam by dojechać do pracy jak i czasem gdzieś pojeździć jeżdżę rowerem " Carrera Subway Hybrid i na razie mi wystarczy, obecnie po Londynie zrobiłem już a może dopiero 2300 km . Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez k1nd3rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maateq Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć, Mateusz z Warszawy. Zacząłem od długodystansowej turystyki rowerowej (skawy, namiot i jedziemy przez krzoki aż nic nie wyszło odpadnie). Ostatnio zaintereswałem się szosą i ultrakolarstwem. Śmigam na Specu Hardrocku 29" i od niedawna na Specu Allez Elite. Dziś ważny dzień dla mne - była pierwsza gleba "parkingowa" przez SPDki I to tuż obok Kolumny Zygmunta... ale wstyd Miłego dnia wszystkim! Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez maateq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, pochodze z Gdyni, na rowerze jeżdżę już od wielu lat ale tak "poważniej" to od rok .Mój rower to Kross Hexagon x5. A moje motto to by z dnia na dzień stawać się coraz lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeczki Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Cześć, planuję wrócić do aktywnej (rekreacyjnej) jazdy i zacząłem od sprawdzenia co się dzieje na forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cannondalerybnik Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam wszystkich maniaków rowerowych !Jestem Tomek i mieszkam w Rybniku, bike na którym śmigam to Cannondale Taurine SL1Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korben55 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, wszystkich maniaków rowerowych w nowym sezonie 2014/2015. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cysiul Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Mam na imię Krzysiek, jestem z Warszawy. Jakieś cztery lata temu złożyłem sobie z pomocą znajomego rower Giant Cadex. Na forum zaglądałem od czasu do czasu, natomiast dziś postanowiłem założyć sobie konto i być może poudzielać się trochę. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanek Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Witam i pozdrawiam użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaroMazurek Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Cześć, Darek z Krakowa. Dużo jeżdżę, mniej biegam, jeszcze mniej pływam, trochę gram w oba tenisy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrpit Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 witam wszystkich! sprowadza mnie do was głownie sprzedarz roweru mojej żonki. jak to z kobieta bywa tak szybko jak sie napaliła na jazde rewerem holenderskim po piasku i lesi tak szybko jej przeszło :/ szkoda tylko kasy. teraz chyba ja bede juz wybierał.... jaki typ roweru polecacie na ubita piaszczysta droge, las i ewentulnie troche asfaltu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjakob Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witam Jestem z okolic Bielska, szukam tu porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz72 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam Was, Tomek z Olsztyna, rower,którym pomykam to Gary Fisher Wahoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel09 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Cześć mam na imię Paweł jak pewnie się domyślacie po niku, mieszkam w okolicach Puław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sulkov Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Dobry wieczór szanownemu towarzystwu. Po latach poruszania się tylko samochodem i motocyklem stwierdziłem, że dziadzieję. Brakuje mi ruchu, powietrza i życia. W ten oto sposób dzisiaj stałem się posiadaczem roweru. Ot... Niespodzianka. Po raz pierwszy od dobrych 15 lat będę miał okazję polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maziom Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Nazywam się Mariusz, w wolnych chwilach śmigam na rowerze po okolicy Żerkowa. Mam trochę wspólnego z zawodami w okolicy, MP raz PP XCO Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kams Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam wszystkich. Jestem na forum nowy, lecz nie jestem kompletnym laikiem. "Na poważnie" przejeździłem ostatnie 3 sezony i ten będzie kolejnym. Robię około 2000km/sezon - w tym roku będzie poprawa. Jeżdżę rowerem MTB firmy Unibike (mod. Evolution). Teraz czeka mnie kilka zakupów - m.in. dobry U-Lock + linka na koła (na obydwu są szybko-zamykacze - stety i niestety), łańcuch + spinka i inne pomniejsze duperele. Mam nadzieję, że mnie tu dobrze przyjmiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrra Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Basia z Poznania, witam wszystkich roweromaniaków. Po 3 latach kręcenia indoor kupiłam własny sprzęt i postanowiłam pokręcić na powietrzu, problem w tym, że kompletnie nie znam tras. Mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto podsunie pomysły dostosowane dla osoby mającej ograniczona orientację w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowereoPL Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Bardzo się cieszę,że mogę tutaj z Wami być i chciałbym spędzić ten czas aktywnie,rowery to moja pasja i hobby od kilku ładnych lat:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vtec88 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam wszystkich. Nazywam się Maciek, szmat czasu śmigam na rowerze MTB 2 miesiące temu kupiłem swoją pierwszą szosę. Na forum zarejestrowałem się między innymi po to, aby poznać nowych ludzi na wspólne wojaże rowerowe czy to MTB czy szosa. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi