mmjot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mariusz Witam wszystkich Jezdzimy regularnie od 2002 Profil na fb GR Bracia Slaby :-) Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q100 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam wszystkich, Sławek z Krakowa, jeżdżę dużo od 2001, wcześniej trochę mniej, ale za to prawie od urodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceviking Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam wszystkich, jestem Karol z Torunia i dołączyłem do forum żeby skorzystać trochę z waszego doświadczenia, oraz podzielic się swoim (skromnym ). posiadam Gianta 29era oraz szosowy rower bliżej nieokreślonej marki z cro-mo. Jestem także w trakcie budowy czegoś pomiędzy na ramie Author Codex. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mielo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witam wszystkich.Na imię mi Marcin.Jeżdże na KTM Knoxville głównie po Roztoczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyzamosc Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam, Z tej Strony Michał z Zamościa, Też poruszam się po Roztoczu Pozdrawiam wszystkich z Zamościa i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosh Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam wszystkich mam na imię Marcin jestem z okolic Rzeszowa, posiadam Kellys Saphix 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam Paweł z "Roztocza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam, jestem Wojtek, lokalizacja - północne Mazowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszPolonia Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam wszystkich. Łukasz z Bydgoszczy. Forum czytam od jakiegoś czasu, pomimo braku własnych wpisów pomogło mi wybrać rower. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipsss Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Krzysztof , mieszkam i najczęściej roweruje na ścieżkach zagłębiowskich . Rower stał się bardziej istotną formą mojej aktywności od 2 lat. Jestem fanem corrateca , dlatego też ujeżdżam Super Bow a kończę właśnie składanie drugiego w pro specyfikacji . Mam nadzieję ,że nie tylko pozostanę biernym obserwatorem forum ale być może nadarzy się okazja podzielić się własnymi doświadczeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niezapominajka Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Cześć Ja mam na imię Sylwia. W dzieciństwie spędzałam dużo czasu na rowerze, teraz chcę odświeżyć swoje hobby. Brakuje mi jednak podstawowej wiedzy i co się z tym wiąże - roweru . Mam nadzieję, że znajdę tutaj potrzebne informacje i jeszcze w te wakacje pośmigam troszkę po moich terenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek121 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam, mam na imię Krzysiek, jestem ze Świdnicy, chciałbym troszkę pojeździć na dwóch kółkach po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek30 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Cześć Wam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwichrowana Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam od dziś Jestem sobie Basia z Warszawy i myślałam, że wiem sporo na temat rowerów . Po przeczytaniu kilku tematów stwierdzam, że nic nie wiem i nie rozumiem ale mam nadzieję że dzięki wam zacznę rozumieć o czym piszecie Mam gary fishera ostatnia mambe i kocham ją nad życie mimo że jest ciężka i masywna Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tu Bartek z Krakowa, chciałem pozdrowić forumowiczów i swoją rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsmaster Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Paweł i mieszkam w Sanoku. Na rowerze jeżdżę od zawsze (a przynajmniej odkąd pamiętam), a w terenie MTB od roku. Pozdrawiam i zapraszam w moje tereny. Jest gdzie się pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prosty Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam. Jestem Kuba. Mieszkam w Krakowie. Zjeździłem większość małopolski. Chętnie się czegoś dowiem od Was. Jak mogę - pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marudaXL Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam, jestem Mirek z Poznania. Jeżdżę rowerem od czasu, jak dostałem pierwszy na komunię a było to dość dawno . Nigdy nie ścigałem się, nie ścigam i ścigał nie będę, po prostu wałęsam się po bliskiej okolicy a czasem po trochę dalszej, z sakwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Paweł, Cześć! Rowerzysta amator ze mnie, ważne by koła dobrze się toczyły a rower był wygodny i do przodu:) Ahoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felippe86 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam...mam na imię Filip jestem z Poznania. Pozdrawiam wszystkich i być może do zobaczenia na trasie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oberwacja Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Witam. Jestem Mirek z Katowic bla bla bla walnąłem się w nicku bo miało być "obserwacja" ale tak jest nieźle, lepiej nawet!. Oprócz roweru moją pasją jest gitara basowa(są tu jacyś basowi ?) Obecnie używam Unibikie Viper GTS 2011. Którego sukcesywnie odchudzam. (widelce, sztyce i opony szosowe Rubena na pierwszy ogień -relacja cena/jakość rewelacja) Fota strzelona w lutym nad zbiornikiem Dźiećkowickim- Imielin(tak to się chyba pisze) Edytowane 8 Marca 2014 przez oberwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVil Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Witam jestem Alan z rowerem w zyciu mialem duzo przygod tych dobrych w wiekszosci i tych fatalnych przez co roztalem sie z rowerem na prawie dwa lata. Od dziecka smigalem na skladaczkach potem na marketowych goralach i nastapil przelom kupilem w 2009 Krossa SFX 500 ale dwa lata temu mialem wypadek z bawarka niestety i dopiero teraz kupilem sobie wygodny rower mianowice Gazelle Rocca i mam zamiar znowu bic kilometry jak za dawnych lat. ogolnie posiadam jeszcze jeden rower ale wiem o nim tyle ze to dwurorka i nawywa sie Alpina i nic wiecej:) Pozdrawiam wszystkich tu zgromadzonych i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziolek71 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Witam Nazywam się Tomek mam 34 lata i jestem z Wrocławia:) Na rowerze śmigam od zawsze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fanrol Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Cześć. Jestem ze Śląska, a dokładniej z okolic Lublińca. Jeśli chodzi o rowery, to jakoś mnie tak cały czas w kierunku mtb ciągnie, zresztą na takim teraz jeżdżę, niestety to tylko taki "pseudo full", ale zawsze coś. Na rowerze spędzam sporo czasu, z tygodnia na tydzień coraz więcej, niestety teraz jakieś lekkie przeziębienie mnie dopadło, mam nadzieję, że nie na długo. Myślę, że miło tu spędzę czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoJoWW Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam Wojtek z Cz-wa Ślaskie . Jeśli tylko czas pozwoli to rowerek . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi