SVN Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Witam i pozdrawiam Grzesiek, Kraków, lat 55, na chwilę obecną jeden z większych problemów to brak roweru. Poza tym "szczęśliwy" podatnik, nie zaszczepiony, podobno potrafię zadręczać pytaniami :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Witam. Od dłuższego czasu przeglądam forum, więc w końcu czas się przywitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekostre Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Witam serdecznie, na forum zarejestrowałem się kawał czasu, jeszcze za gówniarza teraz przyszedł czas na przywitanie się oficjalnie z Trek'iem DS2 Wtedy rejestrowałem się mając jak na dzień dzisiejszy starego MTB Arkusa na 26er z zajawką na ostre koło stąd też nick XD Także jeszcze raz się witam i z sentymentu do starego Arkusa mam chęć coś z niego zrobić pytanie tylko co? Jesli koledzy mogą podsunąć jakiś temat to będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Hej ostre koło z Arkusa, jeśli haki pozwolą ostre- to musiało być dawno chyba już kilka lat jest passe, ale też pamiętam czas, kiedy sporo się rozmawiało na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdeX Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Cześć! Wczoraj się zarejestrowałem, a dziś już śpieszę z przywitaniem. W mojej historii rowerowej były różne rowery, łącznie z BMX, którego otrzymałem na I komunię (tak, kiedyś to były preznety ;-) ). Później były tanie, grube MTB za parę stówek, a obecnie MTB, równie tanie bo z Rockrider, a także crossowy Unibike Viper 2020. Treści do przeglądnięcia jest tutaj tyle, że aż korci aby po prostu zadać pytanie... Pozdrawiam, w oczekiwaniu na wiosnę i nowe dni radosne na rowerze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabia15 Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Witam. Jestem posiadaczem roweru Giant Revel Street XS rocznik 2015, pomimo małych wymiarów ja o wzroście ok. 165 cm jestem bardzo zadowolony. Jestem jego pierwszym właścicielem od nowości, mam do niego dokumentację jak do samochodu: instrukcje, paragony, od jakiegoś czasu prowadzę też do niego książkę serwisową:). Brakuje jeszcze dowodu rejestracyjnego. Zamierzam nim jeździć jeszcze długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniulka Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Dzień dobry Forumowiczom ♥️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akii Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Cześć! Rok temu kupiłem tanią szosę na dojazdy do pracy, dzisiaj jeżdżę po pracy szukam czegoś lepszego i tak trafiłem na to forum, pewnie zabawię trochę dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valantor Napisano 21 Marca 2021 Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qqba43 Napisano 21 Marca 2021 Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Cześć, Jestem z Niemiec. Jeżdżę od roku amatorsko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bam_Bam Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Siemano... jestem z Głogowa dolnośląskie 38lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratowacz Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek. Jestem już pół wieku na tym Świecie i teraz chciałbym zakupić sobie rower MTB. Turystyka/trekinga już mam, jakby co 😉 Podpowiedzcie mi, gdzie mogę szukać porad w doborze rozmiaru ramy, modelu i osprzętu na jaki mam zwracać uwagę. Ważę 80 kg, mierzę 177 cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Hej ! Zakładając wątek w https://www.forumrowerowe.org/forum/118-jaki-rower-kupić-do-x-złotych/. Z klamrami w temacie zgodnie z regulaminem Warto podać widełki cenowe, i przede wszystkim sposób użycia - jaki teren p płaski, pofałdowany czy górski, piach czy szuter, przygotowane trasy zjazdowe itd .... Bo rozstrzał jest spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Piotrek, 35 lat. Zadowolony z bycia biker'em, chetnie czytajacy wiadomosci z tej tematyki Pozdrawiam wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aciu88 Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Witajcie, Amator z Lubuskiego, czytam i czytam i nadal nic nie wiem Poza komunijnym teraz przymierzam się do kupna krossówki za groszę aby rozeznac sie w temacie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miiio Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć ludziki Paweł (42) z Łodzi, chętnie poznam kogoś z Łódzkiego na fajne wojaże. Chciałbym poprawić formę a jak wiadomo w grupie cieplej 😆 Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez miiio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Szukam osob chetnych na objazd miasta Szczecina. Jest tu aktywny Szczecin?? Zapraszam do kontaktu chetne osoby, zeby umowic sie na wspolna jazde. Moze byc rowniez Świnoujscie jak i Miedzyzdroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandor4 Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Dzień dobry. Jestem Bydgoszczy .. trafiłem na to forum bo rozglądam się za nowym sprzętem ale bo ogromie materiałów tu dostępnych sądzę że zostanę na dłużej Wszystkiego dobrego dla wszystkich maniaków dwóch kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasko1 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Cześć Wszystkim 😁 Mało doświadczenia, dużo chęci to cały ja 😁 Kompletny amator 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prourug Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam serdecznie. Jestem Przemek pochodzę i mieszkam nadal praktycznie w samym centrum Polski - Kutna. Od kilku dni posiadacz używanego roweru marki Focus. Planuje zacząć jeździć w celu poprawy formy. Z zamiłowania fotograf - plan zabierać aparat na wycieczki. Pozdrawiam Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez prourug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurjuszi Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Eloelo, Witam wszystkich serdecznie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyger Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booster321 Napisano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 WItam wszystkich w ten ladny wiosenny wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szachmat23 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcSknerus Napisano 22 Maja 2021 Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Witam wszystkich, z tej strony kompletny amator, właściciel koszmarnie zaniedbanego "górala". Na rowerze jeżdżę najczęściej w lasach, sporadycznie w mieście, krajówek unikam jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi