kristoforus36 Napisano 8 Października 2018 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Witam wszystkich, na forum natrafiłem przy okazji poszukiwania roweru. Obecnie jeżdżę na 3-biegowym staruszku. Na rowerze będę głównie jeździł do pracy (34km dziennie). Fajnie że jest takie forum!!!! Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thearchitect Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Dzień dobry, z tej strony klawiatury Radek, forum przeglądam już jakiś czas, było bardzo pomocne przy wyborze szosy, jak i kilku akcesoriów. Pora coś wnieść od siebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusromanus Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Witajcie, nazywam sie Marek. Te forum przegladam od kilku lat. Na rowerze zacząłem jezdzić jak byłem mały. Obsługi roweru uczył mnie mój dziadek (yeah umiem centrować koła). Do tej pory jeżdziłem na czym się dało (czytajcie starocie). Ale rozsypuje się mój poczciwy składak marketowy (góral), condor od koleżanki też powoli odchodzi w niebyt, a na dojazdy do pracy złożyłem sobie składaka (nie odczuwam potrzeby robić prawo jazdy). Niestety nadszedł czas kupić/sprawić/adoptować sobie rowerek, co było na czym jeżdzić, a nie wspomniałem że mieszkam na Roztoczu, i to są bardzo malownicze tereny do uprawniania turystyki rowerowej. Witajcie jeszcze raz, oby kółeczka ładnie się toczyły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_Wanderer Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Witam wszystkich. Mam na imię Bartek. Rowery od zawszę były częścią mojego życia, ostatnio postanowiłem ukierunkować się na jedną z moich pasji i padło na rowery. Postanowiłem się tu zalogować i dzielić z innymi moimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Witam. Mam na imię Andrzej i ponad 50 lat. Od wielu la nie siedziałem na rowerze, ale właśnie mam zamiar do tego wrócić. Między innymi z tego powodu znalazłem to forum. Na co dzień jestem emerytem i muzykiem Pozdrawiam. Edytowane 22 Października 2018 przez Ajgor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 (edytowane) pochwal się muzyką, którą wykonujesz lub tworzysz Edytowane 29 Października 2018 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 (edytowane) W zasadzie dwa zupełnie różne rodzaje muzyki. Jedna to jest gra na saksofonie w orkiestrze górniczej. Niestety nie mam żadnych nagrań. A druga moja muzyka jest na przykład tutaj. Ja tu jestem w zielonej koszuli: A ponadto to jest nasz kanał, i można tam posłuchać nie tylko tego kawałka. Edytowane 29 Października 2018 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 No kozacka muza kolego Czy jabole były rekwizytami czy prawdziwymi działami sztuki kulinarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dzięki za opinię. Każda taka opinia jest dla nas bardzo cenna. Jabole były jak najbardziej prawdziwe. Dostaliśmy skrzynkę specjalnie do klipu za darmo Ale ja akurat miałem wodę, bo prowadziłem auto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwalas Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Witam wszystkich po sporej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinez750 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Dzień dobry wszystkim. Mam na imię Marcin . Jestem tutaj nowy. Bardzo się zainteresowałem jazdą rowerzykiem po lesie. Niestety jak to osoba dotychczas w ogóle nie związana z tym tematem potrzebuję pomocy. Mieszkam w Białymstoku i poszukuję przewodnika, kompana do jazdy z dala od asfaltowych duktów. Z góry dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorex66 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Witam. Mam na imię Igor, jestem z Lublina. Zainteresowania to wszystko co związane z retro bike z końca lat 90. Pozdrawiam, wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaperPL Napisano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Witam wszystkich.Mam na imie Darek.Po 50 zainteresowałem się na poważnie zwiedzaniem Jury Krakowsko-Częstochowskiej i tak mnie zafascynowały wycieczki rowerowe.Mieszkam,praktycznie na ;bramie wjazdowej; do Jury w okolicach Częstochowy i z okien samochodu,nie doceniałem piękna Jury,ale to się zmieniło.Myśle że spotkam tutaj fascynatów tej okolicy i wymienie doświadczenia. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez WaperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Witaj, w ostatnie wakacje pokazywałem dzieciom cześc uroków Jury, niestety samochodowo-pieszo... powróciliłem tam po hmm po 20 latach? ale i tak mało wiem o tym rejonie i na pewno wiele jeszcze do odkrycia i przejechania... może jakieś szlaki rowerowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaperPL Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Wiadomośc na PW,ciekawe trasy z mojej okolicy.Zapraszam na północną Jure. Edytowane 13 Marca 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukson Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Cześć, nazywam sie Łukasz. Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam porady odnośnie zakupu pierwszego roweru dostosowanego pod moje życie i obowiązki, ale o tym w innym poście, także witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutson Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Witam, Patryk z tej strony, a dokładniej z Grudziądza:) Dopiero zaczynam zabawę na szosie, A dokładniej Trek Emonde ALR4:) Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 W dniu 11.02.2019 o 10:27, Kukson napisał: Cześć, nazywam sie Łukasz. Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam porady odnośnie zakupu pierwszego roweru dostosowanego pod moje życie i obowiązki, ale o tym w innym poście, także witam wszystkich! Idealnie trafiłeś na pewno coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) @EdytaM mam pytanie. Po co odkopujesz wpis sprzed miesiąca ? Po to aby coś bazgrnąć, tak po babsku ? Grupy FB polecam do tego. Edytowane 13 Marca 2019 przez Janu_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzioemkb Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Witam, Radek Grudziądz wracam na dwa koła po paru latach...a tak tylko były mechaniczne (również dwa ). Edytowane 14 Marca 2019 przez radzioemkb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 W dniu 13.03.2019 o 19:56, Janu_sz napisał: @EdytaM mam pytanie. Po co odkopujesz wpis sprzed miesiąca ? Po to aby coś bazgrnąć, tak po babsku ? Grupy FB polecam do tego. A przepraszam jest to gdzieś zabronione? Chyba nie, także dziękuję za tą uszczypliwą uwagę. I życzę lepszego dnia niż poprzednio! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk75 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) Witajcie Po wielu dekadach, XD, wracam do tematu i jestem straszliwie napalony. Zapytań o zakup nie będę zadawał, bo za dwa dni odbieram Romet Mustang M7.1. Zrobiłem rundkę po placyku i myślę, że się polubimy. To, że w ogóle zainteresowanie się tematem jest zasługą córki, która dostała już przedkomunijny bardzo fajny rower MTB. Pozdrawiam wszystkich Marcin Edytowane 27 Marca 2019 przez wilk75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polcia Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) Hej wszystkim, Jestem z Warszawy, obecnie jeżdźę na CUBE ATTENTION SL 29', od 3 lat miłośniczka wypraw rowerowych, MTB. Pozdrawiam Paulina Edytowane 27 Marca 2019 przez Polcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falconek Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Cześć, nowy na forum. Jestem z Katowic, jeżdżę MTB głównie po Beskidach, Enduro Trails (bo mam blisko), ale nie tylko. Mój rower to Agang Patriot 2.0. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gooma Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Na rowerze jeżdżę można powiedzieć od urodzenia z małymi przerwami Chodź nie jestem jakimś wielkim maniakiem. W tej chwili jeżdżę Kross'em Level R7. Próbuję się z nim zaprzyjaźnić. Jeżdżę głównie z grupą przyjaciół po Bieszczadach, Beskidach, Podkarpaciu i Ukrainie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi