slowicek20 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Witam wszystkich, mam na imię Damian pochodzę z okolic Gniezna, planuję na wiosnę rozpocząć przygodę z dwoma kółkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirage87 Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Siemka, Mam na imię Kamil i właśnie przygotowuję swojego "destroyera" do wiosny. Czeka mnie wymiana napędu wraz z modyfikacjami i mam nadzieję że uda mi się znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hybryd Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam Wszystkich Mam na imię Bogdan, jestem z Krakowa. Od kilku miesięcy mam samodzielnie podrasowaną Meridę Crossway, wcześniej 2 górskie Treki i Treka Navigatora. Forum czytam od dawna, teraz zdecydowałem się na aktywny udział. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Siema jestem Gekon, cisnę już z tematem rowerów pół życia czyli jakieś 15 lat, zacząłem w XC, maratonach, enduro, teraz też biegam, wspinam się podróżuję. Często coś się u mnie dzieje. Ukończyłem ponad 200 wyścigów, jeździłem na kilku kontynentach, w wielu krajach i różnych pasmach górskich. Jestem też leśnikiem, więc mam wiedzę i miłość do przyrody. Jest wiele forów, na których są wspaniali ludzie, nie znajduję czasu żeby być aktywnym w takim rozproszeniu, dlatego zapraszam do mnie na funpage na Facebooku. Tutaj adres: https://www.facebook.com/gekonmtb/ wpadnijcie i zostawcie like'a, nic nie kosztuje, a ja zwiększę zasięg odbiorców. Pozdrower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOOKY22 Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Witam Was bardzo serdecznie. Mam na imię Piotr jestem z okolic Piły (Wielkopolska). Pracuję jako kierowca autobusu. Z żoną po ślubie postanowiliśmy zakupić rowery. Kupiliśmy co prawda Trening, a żonka taki bardziej miastowy (zdjęcia wkrótce). Jesteśmy co prawda amatorami, wcześniej dla nas rower służył tylko do jazdy. A teraz kiedy wydałem pewną sumę pieniędzy na coś czego będę używał częściej chciałbym się bardziej zagłębić w te tematy. I mam nadzieję że mi w tym pomożecie, mam małe dziecko żywe gdzie jest jego pełno i trudno będzie mi znaleźć czas na ścisłe szukanie po forum zagadnień o których bym chciał się dowiedzieć. Ma nadzieję że mogę liczyć na wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefol84 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Dobry wieczór wszystkim. Mam na imię Krzysiek i jestem ze Świętochłowic czyli z Górnego Śląska. Pracuje na kopalni i tyle wa wystarczy. Rower jakim się poruszam to Kross Evado 1,0 ( w standardzie), zakupiłem go rok temu po wielu latach przerwy postanowiłem znowu poczuć klimat jazdy rowerem. Jestem amatorem i dopiero zaczynam przygodę rowerową, jeżeli chodzi o wycieczki czy rajdy. Nie liczę weekendowych wypadów z synem 7 letnim. Wcześniej jako nastolatek wypadałem z kumplami pojeździć jednak to było 15 lat temu także można uznać ze zaczynam od początku. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krutki52 Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Mam na imię Witek i mieszkam w Żywcu. W tym roku planuje zacząć kręcić. Mój wybór padł na szose, bo od zawsze podobał mi się ten sport. Myślę, że będziecie mnie mieli jeszcze dość, bo jak się wkręce w treningi to będę miał milion pomysłów i pytań. Lubię zdobywać wiedzę na tematy, w kręgach których się kręcę, więc jakby coś kiedyś, to pamiętajcie dlaczego on tak nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malkovic Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Jestem nowy, więc wypada się przywitać. Z rowerami związany od dawien dawna, ale ostatnio nieco bardziej w kontekście serwisowania, składania i ulepszania, bo to mi bliskie. Mam sentyment do MTB, ale ostatnio więcej czasu spędzam na szosie i czasówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrystianWas Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Czesc. krotko o sobie mtb weekend 29er Polkowice i okolice pzdr krystian alias kita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek891 Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Witam Jestem Maciek, mieszkam w Krakowie i szukam nowej szosy dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlit Napisano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Dzień Dobry for all. Mieszkam obecnie w Elblągu jednakże na jesień uciekam do Trójmiasta. Od przedszkola wsadzano mnie na rower z sukcesami osiedlowych zawodów :). Odbiła mi palma i zakupiłem Focus Whistler Evo 29". Pozdrawiam pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrystianWas Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 W dniu 19.04.2018 o 07:31, Gacek891 napisał: Witam Jestem Maciek, mieszkam w Krakowie i szukam nowej szosy dla siebie hej wiem ze daleko ale spr tych chlopakow https://valdisport.pl pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
picalke Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Cześć! jestem Piotrek aka. Picek(nick był zajęty), i od kilku lat jeżdżę do pracy tylko na dwu kołach. Oczywiście po takim czasie każdego może złapać bakcyl, więc od jakiegoś roku zacząłem coś więcej jeździć. Po ostatnim wypadzie w błoto musiałem zmienić w praktycznie cały napęd w moim 'wole roboczym' i zdecydowałem, że czas kupić drugi bicykl do szaleństw. I tak oto przychodzę do Was po porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzekoladoweAro Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Widzę temat specjalnie dla nowych użytkowników, witam wszystkich. Śmigam w okolicach Kraśnika woj Lubelskie. Nie mam kolarzówki, lubię bardziej zróżnicowany teren lecz w tym roku trzeba będzie wymienić rower na jakiś crossowy. Ktoś słyszał o takim pół pseudo crossie sprzedawanym pod marką Kross ? https://archiwum.allegro.pl/oferta/rower-horizon-skaven-20-2012-sram-x-5-gwar-kross-i3442467178.html Dlatego najwyższy czas poprawić nieco komfort jazdy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek86 Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Witam wszystkich, mam na imię Mateusz. Rowerem dojeżdżałem do szkoły średniej, teraz do pracy i amatorsko MTB. Pomykam na Kross Level A4 2013 którego będę modernizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnusia93 Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Witam, jestem Agnieszka i mieszkam w Częstochowie. Jeździć postanowiłam w połowie kwietnia tego roku:D Zakupiłam sobie górala Merida Julet 620 Przez ten miesiąc wykręciłam 300 km Z zawodu jestem informatykiem a pracuje jako konstruktor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marobo Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Witam, Marcin z Torunia. Wpadłem do Was zasięgnąć opinii o sprzęcie dla siebie i żony. Jeśli załapię bakcyla to pewnie zostanę na dłuuuużej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaccek Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Witam. Jacek jestem z okolic Tarnowskich Gór. Jeżdżę przeważnie po lasach na trekkingu a ostatnio trochę na szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
St4nley Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Witam, Stanisław z Rzeszowa jeżdżę na MTB głównie lasy i góry ale zdarza się dłuższa trasa po asfalcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter.anu Napisano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Witka ✋ Na imie mam Piotrek, kręcę głównie pod Warszawką trasy mieszane , obecnie na kellys gate 30. Pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2018 przez peter.anu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemas1981 Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Witam Na imie mam Przemek, jestem kierowcą ciężarówki i ostatnio bardzo się zaraziłem jazdą na rowerze. Z racji że jeżdżę po Europie to staram się tez jezdzic tam gdzie się zatrzymam na długie pauzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp9le Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Witam ! Moje imię Michał, poruszam się po Sosnowcu i okolicach, główne lasy w stronę Krakowa. Posiadam od 20 lat KingFox'a Optima oraz od niedawna Kross'a Level'a 3.0. Czasami uda mi się jechać do pracy na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xczerwinski07 Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Witam, Mam na imię Piotrek i pochodzę oraz mieszkam w Koszalinie. Jestem w trakcie przebudowy swojego 26" a dokładnie rockridera 520 z 2015 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ormats Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Witam. Mam na imię Marcin, jestem ze Szczecina. Jeżdżę na Scott Aspect 710 27,5 z 2015 roku. Planuję przesiadkę na 29 cali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giagi Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Witam, Jestem jeszcze przed zakupem roweru a forum zapewne pomoże mi w mądrym wyborze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi