PezkeR Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Witajcie, jestem Piotrek, mam 22 lata i mieszkam w Białymstoku. Swoją przygodę zaczynam od Rometa Rambler 26 3.0 2015. Póki co tylko drogi utwardzone, być może w przyszłości dam się wykazać Rometowi w terenie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK92 Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Cześć,Radek okolice Skierniewic.Jeżdżę na chwilę obecną rekreacyjnie w najbliższej okolicy.Kiedyś kiedyś chciałbym uderzyć w amatorskie DH. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omox Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Cześć, jestem Michał z Zagłębia, po 40 postanowiłem coś ze sobą zrobić i zacząłem jeździć na rowerze, 15 lat przerwy w jeździe tego nie ułatwia, ale trzeba być twardym . Pozdrawiam Wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Witam, jestem Tomek. Śmigam na Giant Escaper. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parysada Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 witajcie pozdrowienia z kujaw i pomorza jakies 2 lata temu powróciłem do rowerowania teraz z nowym rowerkiem i nowymi wyzwaniami Witamy:) w tym rejonie sie szczególnie,,malowniczo" zapewnie jezdzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robernez Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witam wszystkich serdecznie!.Jestem raczej rowerzystą turystycznym,rowerem lubię jeździć bo człowiek po prostu czuje się na nim wolny od życia codziennego,zresztą nie tylko ja mój brat również uwielbia jeździć rowerem,także mając wolne weekendy staramy się gdzieś na rowerze wybrać.Może nie są to dystanse wyczynowe bo do 40km ale zawsze coś aczkolwiek staramy się ten wynik poprawić na większy.Pozdrawiam wszystkich zakręconych rowerami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapper Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witam szanowne gremium:) Mam na imię Stanisław .Moja przygoda z rowerami MTB (po kilkuletniej przerwie) rozpoczęła się na nowo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrazyKetchup Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam Wszystkich Po 17 latach znowu na rower wsiadłem między innymi przez to forum które czytałem bez rejestracji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cepelia Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Witam Po 5 latach wracam do jazdy na rowerze. Przytyło się i trzeba troszkę tłuszczyku wprasować w pedały. Najchętniej poruszam się po ścieżkach w lesie, ale aktualnie pomieszkuje obok toru rowerowego i powiem szczerze, że jest to ciekawe doświadczenie. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadG Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Cześć! Jestem Radek i jeżdżę MTB od jakiś 20 lat w okolicach Tarnobrzegu. Zarejestrowałem się po to, aby opisać pewną historię z Rometem w roli głównej... RG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybaxx Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Cześć Wszystkim !!! Mam na imię Marcin i śmigam w okolicach Częstochowy Na rowerze jeżdżę sporo. Moim ostatnim rowerem był Kross Level A2 teraz przesiadam się na rower trekingowy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rampage87 Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Witam. Jestem Adrian i mieszkam w Chorzowie. Od ok. 2 miesięcy śmigam na Authorze aGang-u p.m. a najlepsze co do tej pory zrobiłem to odwiedziłem Bielsko. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKrk Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Nazywam się Łukasz, mieszkam w Krakowie. Aktualnie jeżdżę na MTB, na rowerze jeżdżę sporo, robię i krótsze odcinki po terenach, ale zdarzają się też trasy tak około 150 km. Na forum zaglądałem jako gość, a teraz postanowiłem się podłączyć. Pozdrawiam Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riwo999 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Cześć wszystkim, Marcin z tej strony Mieszkam w Piasecznie i na codzień korzystam z leśnych szlaków Lasów Chojnowskich, jeżdżąc na moim już prawie pełnoletnim Author Mystic Shock 26". Plan na ten sezon to robienie formy i coraz lepsze wyniki w maratonach mtb (którymi się zaraziłem startując właśnie w Piasecznie podczas etapu Mazovii). Plan 2. to nowy rower, 29er HT Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
william13 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Czesc, dołączam w wersji zarejestrowanej, bo źle sie czuje czytajac jako anonim. Mam 29er, i gdyby nie malżonka to wydałbym majątek na kolejne ulepszenia ;-) Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jessiol Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Siemanko. Dawid z Wlkp. Jeździłem rowerem pięć lat temu. Od paru miesięcy przygodę zaczynam od początku ave mtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Peoples Napisano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Cześć, na imie mam Piotrek i latam po Żuławach. Z rowerem od zawsze, od niedawna za to na XC, wcześniej dirt, szosa i reksio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longi Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Cześć wszystkim Na imię mam Robert, jestem ze Świdnicy, po latach złapałem ponownie bakcyla na jazdę rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rymonsz Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Hejka, mam na imię Szymon i jestem z Otwocka . Zaczynałem od jakichś śmiesznych rowerków, ale zawsze uwielbiałem na nich jeździć, ale prawdziwej rowerowej szajby dostałem gdy dostałem na święta górala ze średniej, nawet w sumie podstawowej półki, haibike'a edition sl 27.5. Rowerem poruszam się na codzień w dojazdach do szkoły, nawet w zimę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icemerc Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witam Serdecznie. Na imię mam Damian, mieszkam w Łodzi. Dużo pytań i chęć poszerzania rowerowej wiedzy przywiodła mnie tutaj Mam nadzieje, że fajnie i miło spędzimy tutaj razem czas Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witam wszystkich Jestem Tomek z Warszawy. Na forum widzę bardzo dużo cennych informacji, więc warto się zarejestrować.Jeździłem tak raczej amatorsko w wolnej chwili. W planach mam zamiar kręcić częściej i zwiększać pokonywany dystans.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucek80 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witam. Mam na imię Jacek. Po dość długiej przerwie znów wsiadłem na rower. Jeżdżę rekreacyjnie na Kross Level A2. Forum czytam już od dawna ale uznałem że warto się zarejestrować. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot353 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Cześć. Mirek z Gdyni, 52 lata. Myślę że przez jakiś czas zabawie tu z wami na forum. Planuję na przyszły sezon zakupić szosówkę więc teraz czytam, wertuję oferty poszczególnych modeli oraz rozważam wszystkie za jak i przeciw. Bliżej zakupu pojawię się w wątku szosowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktorgu Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, Jestem Wiktor. Na rowerze jeżdżę od zawsze, ale dopiero tydzień temu kupiłem "coś konkrentego" Padło na Unibike Flite. Mam nadzieję, że forum pomoże mi w znacznym stopniu rozwijać wiedzę nt. rowerów i tematów pokrewnych Pozdrawiam Edytowane 22 Lipca 2017 przez wiktorgu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiak Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Cześć, mam na imię Rysiek. Jestem z okolic Poznania. Na rowerze jeżdżę od dziecka, czyli prawie odkąd pamiętam. Od małego roweru bobo, po składak Wigry 3 aż do dzisiaj MTB. Czytam forum, szukam ciekawych tras, zarażam moje dzieci jazda na rowerze. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi