Mr_KJ Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dzień dobry.Jeździ się trochę mało, dłubie się trochę więcej.KJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinkael Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Cześć, postanowiłem przesiąść się z 4 kółek na dwa i zaczerpnąć trochę wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Witajcie! Mam na imię Marceli i jestem z Zabrza. Mam 42 lata. Od kilku lat jeżdżę na rowerze crossowym (AUTHOR CLASSIC SX - ma 14 lat) a niedawno sprawiłem sobie KROSSa R4. Dotąd jeździłem głównie asfaltem/szutrami ale coraz bardziej podoba mi się jazda po "górkach". Moja najdłuższa trasa to (jak na razie, marzy mi sie 500 i 1008) 214 km (Zabrze-Działoszyn) zrobiłem to w 12 godzin (Authorem) z czego ostatnie 60 km w mocnym deszczu. Niby nic wielkiego ale dla mnie to było niezłe osiągniecie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich rowerowych zapaleńców:-) W weekend wybieram się na Jurę Krossem pojeździć :-) Edytowane 12 Października 2016 przez spejson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twiztid1185 Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Witam wszystkich! Od tego roku śmigam na CTM Zephyr 27,5" ponieważ coraz bardziej lubię jeździć w terenie, wcześniej raczej zwykła jazda po mieście rowerami crossowymi. Pozdrawiam, Dawid z Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalka Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Witam ! Mam na imię Michał i jestem z Torunia. Znalazłem forum szukając ekip rowerowych do wspolnych wycieczek wokół komina, z czasem tych dalszych. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalimon Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Witam wszystkich mam na imie Piotrek jestem z Bialej Podlaskiej, zamierzam zaczac przygode z rowerami troche trenuje bieganie i chcialbym dolaczyc do treningu jazde na rowerze szosowym. Licze takze na pomoc z waszej strony odnosnie kupna jakiegos roweru poniewaz moja wiedza jest zerowa pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKamal Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Cześć i czołem, mam na imię Kamil i jestem z Bytomia, jednego z mniej przyjaznych miejsc dla posiadaczy rowerów. Na forum trafiłem przy okazji modernizacji starego górala, a ostatecznie - składaniu nowego... Głównie będę raczej pytał niż odpowiadał, bo póki co moja wiedza jest ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Cześć, jestem Łukasz mieszkam w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowy89 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Hej, Z tej strony Marek - do tej pory amator jazdy miejskiej na góralu, teraz zamieszam bardziej poważnie podejść do tematyki MTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaacek Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Witajcie, Mam na imię Jacek, jestem z Trójmiasta. Jestem rowerowym dinozaurem i jeżdżę na prehistorycznych rowerach które sobie sam restauruję i czasem modyfikuję. Ostatnio zachorowałem na zabytkowe holendry, które uważam za pojazdy dla masochistów i w związku z tym szukam towarzyszy niedoli, którzy będą w stanie zamienić moją niewiedzę w temacie na mgliste pojęcie jak poskładać to czy owo w tych holenderskich wehikułach Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olas1 Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Cześć, Rafał z Wawy. Jakoś tak napradła mnie chęć jazdy na rowerze. Zakupiłem więc crossa i... czytam, pytam, jeżdżę Mam na dzieję, że jazda mi się spodoba, a zdobywanie wiedzy o rowerach będzie nowym hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmielu17 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Cześć. Mam na imię Adrian i mieszkam w Nowej Soli. Jestem fanatykiem polskich rowerów ZZR/Romet posiadam kilka egzemplarzy wyżej wymienionych pojazdów. W planach mam zamiary na budowanie własnych rowerów i trajek. Na forum trafiłem, gdyż chciałem sprzedać jeden ze swoich rowerów, ale prawdopodobnie zostanę na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, mam na imię Janusz śmigam po trójmieście Edytowane 22 Listopada 2016 przez Shadow3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcher Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Cześć, na imię mam Łukasz,jestem z woj.Łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczynskijurek Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Hej, jestem Jurek, mam 32 lata, na rowerze regularnie jeżdżę już ładnych parę lat. Niedługo przenoszę się z żoną do domku w Łomiankach (mazowieckie, Warszawa), z mapy widzę, że tam jest olbrzymi Park Narodowy, ale czy wiecie coś o jakichś ścieżkach rowerowych w okolicach? Jeszcze tam nie byłem i nie widziałem okolicy, wprowadzamy tam się na Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz1970 Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Witam Jestem Janusz, mieszkam w Jastrzębiu Zdroju. Od dziecka uwielbiam jazdę na rowerze. Marzą mi się długie wielodniowe wyprawy. Najpierw był góral, teraz jest treking, ale myślę o szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasvsv Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Witam Pozdrowienia z Warmii i Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beja Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Witam Was wszystkich na imię mam Janusz, jestem z miasta Warsa i Sawy. Kiedyś na rowerku śmigałem teraz z racji wieku się toczę. Forum czytam od kilku lat, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować bo mam więcej czasu a i troszkę pytań się nazbierało odnośnie wymiany niektórych komponentów w rowerku. Pzd beja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodgod Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Witam. Mam na imię Karol, jestem ze Śremu. Mam 34 lata, na rowerze tak intensywniej jeżdżę od 15. Głównie MTB, ale to nie mój jedyny sprzęt. Forum śledzę już od dawna, ale w końcu stwierdziłem że warto czasem się też odezwać. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecki197 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie,mam na imię Wojtek i jestem z Gdyni.Czytam to forum od dawna i postanowiłem się zarejestrować,gdyż posłucham opinii bardziej doświadczonych w kilku kwestiach mi potrzebnych. Z poważaniem Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba189 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Cześć wszystkim, nazywam się Kuba pochodzę z Jeleniej Góry i zaczynam swoją przygodę z rowerem na nowo po ok. 7 latach przerwy, zamierzam teraz podejść poważnie do tematu MTB. Na forum trafiłem przy okazji odnawiania swojego starego górala (FUJI NEVADA LS) którym zamierzam pojeździć przez parę miesięcy zanim kupię coś lepszego. Na chwilę obecną jestem zielony w temacie więc raczej będę więcej pytał niż odpowiadał. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Serwus Kuba, takie powroty lepsze niż odejścia do roweru,Nie bierz się porządnie (bo brzmi jak postanowienie noworoczne), po prostu bierz rower i ciesz jazdąDużo szukaj po forum zanim zapytasz, wiele tematów zostało milion razy już powtórzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emalina Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Witajcie. Mam na imię Marek, od czasu jak mogę sięgnąć pamięcią zawsze w moim półwiecznym życiu był rower, trochę częściej lub rzadziej, ale zawsze dwa kółka były ze mną, ostatnio ze względów zdrowotnych częściej dosiadam roweru, a w zeszłym roku z dwoma kolegami objechaliśmy Polskę (w etapach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelZMC Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Kłania sie Paweł, Zamość, lubelskie. Na forum trafiłem przy okazji zmiany roweru na inny / nowszy. Pozdrawiam forumowiczów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furionik Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Cześć. Mam na imię Adam. Pedałuję na MTB głownie w okolicach Krakowa, Dolinki Krakowskie, Ojców ale i większe przewyższenia zdarzają się np.: Turbacz. Szosy również nie odmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi