artifj1200 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Wita, mam na imię Artur i mieszkam w Sulęcinie, wkół piękne trasy więc jest gdzie polatać. Wolę czytać niż psać ale na powitalnie nie ma rady ;-) Pozdrawiam No i fajnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monteviso Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam, już jakiś czas korzystam z tego forum, do tej pory anonimowo. Najwyższy już czas na rejestrację. Wielkie dzięki za wszystkie cenne rady. Dzięki nim uniknąłem już kilku wtop i zaoszczędziłem na serwisie :-) Jeszcze raz witam i pozdrawiam Adam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Do tej pory z forum przeglądałem anonimowo, ale po modernizacji roweru postanowiłem w końcu się zarejestrować. Na rowerze jeżdżę od ponad 35 lat. Raczej spokojnie, choć i wypady do lasu czy w góry też mi się zdarzają. Mój sprzęt to Kross Level A8 z 2013 roku aktualnie na Deore XT. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
negractm Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego grona,posiadam rower ctm-spark3 i już mam w głowie wiele ciekawych tras pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam. W końcu dojrzałem do zarejestrowania się na forum. Do tej pory anonimowo regularnie przeglądałem tematy w poszukiwaniu ciekawych informacji rowerowych. Jestem w trakcie modernizacji (odchudzania ) mojego Krossa B9 więc przeglądam wszystkie działy. Na razie wymieniłem hamulce i koła (dzięki Wam koła mam od Dawida). W chwili obecnej zbieram fundusze na wymianę napędu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Cześć wszystkim Jestem Michał, mieszkam w Katowicach. Od października zabieram się za składanie wymarzonego 29-era. Póki co ostatnie dni na 26" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buckezz Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Cześć, Pora na oficjalne przywitanie się (przed zakupem roweru trochę poszperałem na forum), teraz wypada przywitać się jako nowy użytkownik Kandsa Maesto! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brejhart Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Serwus, od dłuższego czasu przeglądam forum, nadszedł czas się przywitać i aktywniej forum wykorzystać Aktualnie posiadam rower Romet Orkan 5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalahiro Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Witam Agnieszka z miasta Łodzi,gdzie dobre koty ponoć mamy ;-).Na rowerze jeżdżę od lat choć troszkę go ostatnio zaniedbałam ale się poprawiam.Jeżdżę głównie w woj.świętokrzyskim i okolicach Łodzi Sprzęt:Spec stumpjumper i giant reign,oba dziadki ale dają radę Witam Agnieszka z miasta Łodzi,gdzie dobre koty ponoć mamy ;-).Na rowerze jeżdżę od lat choć troszkę go ostatnio zaniedbałam ale się poprawiam.Jeżdżę głównie w woj.świętokrzyskim i okolicach Łodzi Sprzęt:Spec stumpjumper i giant reign,oba dziadki ale dają radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arojan Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Witam Wszystkich Długo przeglądam to forum, więc postanowiłem się przywitać. Mam na imię Arek mieszkam w Szkocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano0244 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Janusz lat 50. Po 18 latach szczęśliwej przygody z Giant GSR700 26" (cóż za solidny sprzęt, teraz już takich nie ma) w maju br. zmiana na Kross Trans Alp model 2016 28" Zanim się przyzwyczaiłem do większych kół i węższych opon, w wydawałoby się niegroźnej sytuacji. miałem wypadek. Miałem sporo szczęścia, bo mogło to skończyć się tragicznie. Od tego czasu, nawet do najbliższego sklepu jeżdżę w kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raise Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Witam wszystkich Paweł, lat 22 z okolic Bydgoszczy. Rower nie jest mi obcy od małego dzieciaka, ale na serio zacząłem jeździć w tym sezonie. Póki co jeżdżę Hexagonem X5, rowerek w sumie miał tylko jedno zadanie, sprawić że polubię mtb i tak właśnie się stało Mam już za sobą solidną glebę, która uziemiła mnie na 2 miesiące, ale już wróciłem na 2 kółka i niedawno pękła pierwsza setka Następny sezon zamierzam przywitać Canyonem Neuron AL 7.0. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WalekLuki Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Witajcie. Chce wzbogacać swoją rowerową wiedzę i rozwiązywać problemy techniczne. Witajcie. Chcę rozwijać swoją wiedzę techniczną na waszym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Andrzej, lat 38, z Krakowa. Na rowerze jeżdżę od dziecka, ale tak poważniej to w zasadzie od zeszłego roku Aktualnie przymierzam się do pierwszej w życiu kolarki, którą mam nadzieję z Waszą pomocą sobie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spider2you Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam wszystkich. Jestem z Krasnego koło Rzeszowa. Na 2 koła choruję już od dawna z tym, że teraz na te napędzane siłą własnych mięśni. Pozdrawiam. SpideR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parysada Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 :)witamy,witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waskij Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Witam wszystkich z Będzina , mam 39 lat , od chrztu Jerzy Od małego jeździłem na rowerze , już w pierwszej klasie szkoły podstawowej miałem kolarzówkę , wszędzie na rowerze , potem przesiadka na dwa kółka napędzane silnikiem , a z racji wykonywanego zawodu ( mechanik samochodowy ) pasja przeszła na cztery , słabsze , mocniejsze , wolnossące V6 , V8 ostatecznie TURBO modzone itp. Po tegorocznym urlopie, po kilku przejażdżkach na rowerze pożyczonym stwierdziłem że nie jest jeszcze tak źle z kondycją klamka zapadła - koniec wkładania kasy w cztery kółka , kupuje rower ... no i kupiłem Bitwina 520S i tak sobie od ponad miesiąca jeżdżę . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelazoniekleka Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Cześć Kuba, 36 lat w posiadaniu Scotta. Wkręta chwyciłem ponownego po dłuuugiej przerwie (wiele się pozmieniało). Forum przeglądam od 2 miesięcy - dobre tematy lecą. Zapraszam do "kręcenia" tematów MTB King Edytowane 26 Września 2016 przez zelazoniekleka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzet Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Czołem! Śmigam na UNIBIKE'u Crossfire od maja. Wcześniej (od 2000) miałem GIANT'a GSR 400. Ponownie załapałem bakcyla rowerowego, z czego się bardzo cieszę (-7kg w miesiąc)! Żałuję tylko, że przed kupnem UNIBIKE'a nie zasięgnąłem info z forum. Na razie chłonę wiedzę, a jest jej tu sporo - za co wielkie dzięki, wszystkim i każdemu z osobna! Pozdr. Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKi_79 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam, Łukasz lat 37 z wioski pod Wrocławiem Z poczciwego Gianta przeskoczyłem na "króla all...ro" z 2015 roku Kiedyś zapalony rowerzysta, teraz tylko rowerzysta. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T_OMASZ Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Witam wszystkich. Tomasz z Warszawy lat 38. Aktualnie jeżdżę na Cube Acid , wcześniej Cube Aim. Można mnie spotkać najczęściej w Kampiniosie :-) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Witajcie, Michał z Warszawy, lat 41, na rowerze od maleńkości, ostatnio Kona Fire Mountain 2013 którą mi rąbnęli, obecnie Trek 820, 20-sto letni oldschool stalowy, gdyż jeździć trzeba. Pozdrawiam maniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 witam serdecznie Piotr z Polkowic wiek 36 od zeszłego roku MTB Author Spirit 27,5 od tego szosa TRIBAN 500 B`TWIN śmigam na zmianę raz jednym raz drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek2907 Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Witam. Mam na imię Janek. Mam 19 lat, mieszkam w Tarnowie. Posiadam rower Specialized Hardrock Sport 15", koła 26". Lubie jazde na rowerze po górach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silencio Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam! Lat 27. Jeżdżę rowerem codziennie, po mieście, po górach, po lasach, w błocie śniegu i słońcu. Mój pierwszy 2 kołowy rower to składak Pelikan - ostatni, z którym rozstałem się wbrew mojej woli ( ukradli), to Kellys Salamander. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi