iglica Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Siemanko ! W skrócie o sobie: miłośnik, amator MTB, rower to jedno z kilku moich hobby.... Bardzo ciekawe forum, na pewno będę tutaj często zaglądał w poszerzaniu wiedzy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam najpiękniej jak potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Independent Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam, jestem nowy na forum Mam na imię Michał. Od długiego czasu szukam roweru dla siebie crossowego, mam nadzieję, że Wy mi pomożecie w wyborze a ja będę mógł się dalej cieszyć forum i uczęszczać tutaj częściej i więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janosik155 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam. Świeżak na forum na imię mam Robert jestem z Wrocławia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek80 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich.Mam na imię Jacek ostatni raz na rowerze jeździłem dawno temu. Zarejestrowałem się na forum z nadzieją na pomoc w powrocie na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lone_Wolf Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Witam, Jestem Kamil jeżdżę na szosie, ale powoli więc jeżdżę sam. Dziękuję wszystkim za informacje zawarte na tym forum i pomocy w poszerzeniu wiedzy na temat dbania o napęd, bo z tym miałem największy problem.Mój rower to podstawowy Specialized Allez 2013, na którym jeżdżę od 2014 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziom1979 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Witam. Kłania się Bartek z Podhala. Miłego dnia wszystkim "człowiekom" ;-) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pachu Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Hej jestem Rafał Świerzak w trakcie szukania roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo87 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam, mam na imię Paweł, rowerem jeżdżę odkąd pamiętam ale tylko rekreacyjne Rocznie nie robię dużej ilości km ale z każdym rokiem staram się jeździć więcej i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterD23337 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Witam. Jestem Darek. Jestem nowy i właśnie poszukuję roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi8 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Witam Was. Noszę się z zakupem jakiegoś roweru i potrzebuje duuużo Waszych opini i porad ,bo ja zupełnie się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Witam, z tej strony Marek z Sosnowca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukrobax Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Cześć, Na imię mam Łukasz i jestem z Warszawy. Jak dotąd jeździłem głównie na rowerze trekkingowym, ale od miesiąca (również dzięki Waszej pomocy) jestem posiadaczem CUBE LTD PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agros Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 czesc też jestem nowy na forum, mam na imie Paweł, a rower wlasnie kupuje na eskapady wakacyjne _____________________________ https://www.agropomoc.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Novertis1 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 cześć mam na imię Przemek jakiś czas temu wróciłem do roweru po przerwie 5 letniej. Obecnie powoli zarażam syna tą przyjemnością z jazdy na rowerze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost985 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Cześć wszystkim rowerowym maniakom na rowerze od lat, na forum dopiero pierwszy raz. Obecnie ujeżdżam rekreacyjnie (praca, weekendowo-popołudniowe wycieczki) Kandsa Energy 1300 (po lekkich modyfikacjach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klocher Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam nowy i szuka rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lulok Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Cześć, tu Mariusz z Rybnika, w temacie rowerów jestem początkujący jestem tu by uzyskać porady w sprawie kupna roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonkkk Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Cześć, tu Szymon ze Śląska. Jeżdżę najchętniej po polach i lasach. Ostatnio coraz więcej i forum jest dla mnie coraz bardziej pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reocur Napisano 14 Maja 2016 Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Cześć Siedzę na forum ze trzy lata a etykieta nakazuję się przywitać - tutaj kupiłem swój rower i tutaj szukam pomocy w zawiłościach technicznych. Od dwóch lat jeżdżę w trybie codziennym (cioranie po mieście do roboty) ale jak tylko czas i okoliczności pozwalają to śmigam rekreacyjnie, ostatnie 12 miesięcy to ponad 6k km przebiegu i dopiero wtedy widać jak szybko zużywa się napęd , opony itd, i ile czasu i środków trzeba poświęcić na utrzymanie roweru w stanie tip-top, Aby ograniczyć koszta i nabyć nowe umiejętności coraz śmielej zabieram się za własnoręczną wymianę komponentów które zwykle robi się w serwisie - korba, suport, itd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuch10 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Witam i pozdrawiam z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1977 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Cześć, tu Szymon ze Śląska. Jeżdżę najchętniej po polach i lasach. Ostatnio coraz więcej i forum jest dla mnie coraz bardziej pomocne Witam wszystkich, nazywam sie tomek, 30 lipca wybieram sie szosowka z Katowic do Checin, { jura krakowsko czestochowska}, potrzebuje pomocy odnosnie wskazowek dojazdu z Katowic do Zawiercia dalej jest prosto. Moje pytanie moze dziwic ale od 20 lat mieszkam poza Katowicami co roku jestem w kraju i wiem ze drogi sie zmieniaja, teraz rozumiecie, osobiscie pamietam gierkowke ale teraz to chyba niemozliwe. Ponadto moze ktos ze Slaska lub Zaglebia planuje cos podobnego? Mozemy zawsze kilka kilometrow popedalowac razem, dziekuje wszystkim za zainteresowanie, jezeli ktos zna dobra droge z katowic do zawiercia prosze o wskazowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valentine Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Witam Wszystkich Serdecznie Dwa lata temu weszłam do sklepu rowerowego, wpadła mi w oko Merida Big Nine 40-D. Jestem zadowolona z zakupu, jeździ mi się dobrze na mojej Merii. Jeżdżę amatorsko, moja najdłuższa trasa liczy 80 km w dwie strony. Marzę o pojechaniu w dłuższą trasę z pozytywnie zakręconymi ludźmi. Kiedyś mój tata oglądał Tour de France, usiadłam i zaczęłam oglądać ten wielki tour razem z nim. Od tamtej pory, co sezon oglądamy razem wyścigi kolarskie. Podczas oglądania zmagań kolarzy, szczególnie w górskich etapach czuję niesamowite emocje i jestem pełna podziwu dla zawodowych kolarzy. Trzymam kciuki za Rafała Majkę. Jest dobrym góralem i skromnym człowiekiem. Bardzo motywuje mnie jego osoba. Chcę kupić strój kolarski, jestem w tym temacie zielona... Nie wiem, czy lepiej jest kupić zwykły komplet, czy teamowe np. Tinkoff Team? Zdaję sobie sprawę, że za porządny materiał trzeba dużo zapłacić. Ktoś poleci jakiś zaufany sklep internetowy? Z góry dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul89 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Witam, mam na imie Pawel, jestem z bielska bialej. Rower to moj srodek lokomocji od najmlodszych lat oby tak pozostalo do poznej starosci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszMazury Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Łukasz z Mazur Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi