majk91 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Hej Nazywam się Michał, jestem z Lublina, śmigam rekreacyjnie na rowerze od kilku lat. Dosiadam Kellys Scarpie 2007, w tym sezonie szukam nowego roweru i właśnie w tym celu zarejestrowałem się na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelST Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam wszystkich serdecznie! Paweł z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witamy! Kiedyś już udzielaliśmy się na forum, potem mieliśmy przerwę i teraz wracamy jako oficjalny profil sklepu internetowego Centrumrowerowe.pl Staramy się używać sprzętu, który sprzedajemy. Mamy doświadczenie własne, dużo informacji zwrotnych od klientów i postaramy się sensownie pomagać na forum. Oczywiście będziemy polecać towary z naszej oferty, ale tylko takie, które faktycznie będą dla was użyteczne, na podstawie forumowych dyskusji. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, śmiało piszcie. Zespół Centrumrowerowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryshie Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Cześć wszystkim. Jestem Łukasz. Mieszkam w Mysłowicach. Do tej pory śmigałem na rowerze crossowym. Zaliczyłem dwie fajne wyprawy rowerowe z sakwami. Za kilka dni kupuję swoją pierwszą szosę. Sportem jaram się od małego a rowerami od niedawna. Wpadłem na forum, żeby się poduczyc, poczytać, poradzić. Hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolbike Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam Janek z Kolna . Rowerem jeżdżę prawie codziennie ale od jazdy bardziej interesuje mnie naprawa tego środka lokomocji. A w szczególności piasty z przekładnią planetarną to jest to czemu poświęcam sporo czasu. Mam sporą kolekcje tego typu piast i nadal zbieram kolejne egzemplarze im starsze tym lepiej. pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoity Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Hej, nam na imię Krzysztof i podobnie jak kolega ze Śląska od około 10 lat męczę Author'a. Jeżdżę po mazurskich fantastycznych terenach, niestety samotnie, bo w promieniu sensownych kilometrów nie wypatrzyłem jeszcze żadnego bajkera do wspólnego pedałowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Siemanko Artur z Wawy. Nie pije od kilku lat... Obecnie mbike shottas ht0.6 po kilku modyfikacjach a wczesniej schwinn moab a1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoity Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Artur z Wawy. Nie pije od kilku lat... No tak, powinienem napisać: Mam na imię Krzysztof i jestem roweroholikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
long_r Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 witajcie, Jestem Adam z Krk i od dłuższego czasu choruje na rowerowanie. Jazda głównie po małopolskich pagórkach. Do niedawna ujeżdżałem rower XC, aktualnie śmigam na fullu'u do AM Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotro7 Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 (edytowane) Witam. Mam na imię Piotr i mieszkam w Radomiu. Rowerem jeżdżę przez cały rok. Na chwilę obecną mam rower ze stalową ramą, bez amortyzatora. Planuję zakup krossa B7 z tego roku żeby łatwiej i szybciej pokonywać trasy oraz czerpać więcej przyjemności z jazdy. Pozdrawiam. Edytowane 11 Marca 2016 przez Piotro7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna85 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Witam, mam nadzieję, że znajdę osoby z Torunia, które tak samo jak ja są nakręcone nie tylko na dłuższe wycieczki rowerowe, ale również bardziej wymagające technicznie trasy (Skarpa, Kanada). Jeżdżę od 3 lat "na poważnie", ale ciągle się uczę. Do zobaczenia na trasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika1996 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Witam, mam na imię Weronika, jestem z Gdańska na rowerze jeżdżę rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jovana Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Nigdy nie wiem co napisac w ramach powitania na forum, wiec najprosciej Witam wszystkich serdecznie! Mam nadzieje ze sie polubimy i doszlifuje swoja wiedze cykliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttomek71wlkp Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Hejka sportowe świry! xD To ja! Moje interosowania to muzyka dziewczyny i takie takie a tak to lubie czytac książki. Szukam roweru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpTo Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam forumowiczów. Wracam do jazdy rowerem po trzech latach przerwy Jestem z okolic Kalisza WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirukg Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam wszystkich Forumowiczów! Zacząlem przygodę z rowerami bardzo dawno temu,Jednak od zeszlego sezonu traktuję to poważnie.Mysle że to Forum pomoże mi w wielu dylematach rowerowych. Pozdrawiam wszystkich! Jestem z Kamiennej Góry, Dolny Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinwal Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam Wszystkich.Mam na imię Marcin ostatni raz na rowerze jeździłem 10 lat temu. Zarejestrowałem się na forum z nadzieją na pomoc w powrocie na 2 kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1234 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witam Mam na imię Tomasz, maniak rowerowy z 5 letnim stażem. Do zobaczenia na trasie (Dolny Śląsk, Lubuskie, Wielkopolska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matall Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) Cześć,Mam na imię Maciek, jestem z Brodnicy (przełom Kujawsko - Pomorskiego i Warmińsko Mazurskiego).Początkujący szosowiec, wcześniej troszkę jazdy po terenie, dotychczas sporo biegałem Pozdrawiam! Edytowane 30 Marca 2016 przez Matall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszy Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Cześć, Nazywam się Michał, jestem z Krakowa. Od 3 lat jeżdżę na mtb. W tym roku zacząłem swoją przygodę z rowerem szosowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysior Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Forumowiczów. Forum przeglądam od dawna, zarejestrowałem się również trochę temu, ale w zasadzie dopiero pierwszy mój post tutaj Jestem z Trzebini, posiadam aktualnie dwa rowery - starego, 19-letniego Authora Detroit (od początku w moich rękach) i szosówkę, B'Twin, którą kupiłem w zeszłym roku - jest to moja druga szosówka, wcześniejszą (nieco za małą) pojeździłęm rok. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AniaCrow Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Cześć, jestem Ania. Mieszkam obecnie w Toruniu. Mam Gazellę Orange dosyć starą ale uwielbiam ją. Ciężka ale bardzo wygodna. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owz Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Dobry wszystkim. Mam na imię Daniel, jestem z pod Poznania. Obecnie śmigam na Kellysie Axis z 2008 roku, szosa/las pół na pół. Po prawie 6 letniej przerwie wróciłem niedawno do rowerowania . Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich Serdecznie mam na imię Piotrek jestem z Luton/Anglia Poszukuję roweru do jazdy po lesie Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nivez Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Cześć Wszystkim Daniel z tej strony. Swoją przygodę z rowerem w sensie czyszczenia i serwisowania dopiero zaczynam. Dlatego trafiłem na to zacne Forum. Myślę, że na dłużej tu zawitam. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi