PienieXh Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam.Tomek. Rowerem ponownie zaraziłem się w 2011.Do tej przejechałem z sakwami i bez około 30 tyś.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shancez Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej ale znajomi mówią do nie shancez. Swoją przygodę z rowerami zacząłem dwa late temu od Author-a Impuls SX. Obecnie rok temu zmieniłem rower na Grand Canyon-a AL 5.9. Śmigam po terenach Gliwic, Zabrza i okolic dość często Wisła i Beskid Sądecki. W planach na nowy rok przesiadka na przesiadka na Canyon-a Spectral AL 7.0 Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dana55 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Witam serdecznie Na rowerze jeżdżę od zawsze i z każdym rokiem jestem coraz bardziej rowerowo zakręcona gdybym ...ech umiała jeszcze przy nim coś zreperować, byłaby to pełnia szczęścia. Ostatni mój nabytek giant merida pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klusek_k Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam wszystkich Jestem Kamil, mieszkam w Łodzi. Planuję zakup roweru trekkingowego, mojego 10letniego Rometa ukradli mi dwa miesiące temu. Mam nadzieję, że na forum znajdę pomoc i jakichś początkujących sakwiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aifee Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Witam serdecznie! Mam na imię Patrycja i w życiu forum, choć biernie (czytając), uczestniczę od kilku miesięcy. Postanowiłam sformalizować swą bytność tutaj, ponieważ targają mną wątpliwości natury technicznej. Nie pogniewałabym się jednak, gdyby forum weszło mi w krew i zaczęłabym się aktywnie udzielać (: Roweruję głównie w obrębie Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian_w Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich, Jestem Krystian, od pewnego czasu zacząłem czytać Wasze forum, jestem na etapie zakupu nowych rowerów i gromadzę wiedzę w tym zakresie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J67 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Witam. Mam na imię Janusz, dla przyjaciół: Jasio:) Myślałem, że o rowerach wiem sporo, ale się myliłem:( Będę chciał skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia. Wybaczcie głupie pytania;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taporow Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Cześć wszystkim. Mam na imię Krzysiek, mieszkam na Dolnym Śląsku w okolicach Wałbrzycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vrzechu Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Patryk. Jestem z Końskich, ale obecnie stacjonuje w stolicy. Objeżdżam Las Kabacki dawno temu dosiadałem zacnej maszyny SCOUT ENERGY rower rósł chyba ze mną aż... się rozpadł Na poważnie zacząłem się interesować rowerowaniem jakieś 4 lata temu kiedy to w Pieninach zobaczyłem szalejących bikerów. Tydzień później stanąłem na głowie i zakupiłem 26'' Specialized Rockhopper. Po wielu przygodach, perypetiach i wypadkach obecnie dosiadam 29'' na Speca Rockhoppera, ale zbudowany już samodzielnie. Forum zawsze było mi pomocne w budowie/serwisowaniu maszyny i często posty umieszczane tutaj pozwoliły na rozgryzienie tematu. Postanowiłem wreszcie samemu się tutaj zarejestrować i spróbować (mimo ograniczonego czasu) aktywniej działać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję wszystkim dzięki, którym powstała moja maszyna i powstaje druga. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majki123 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam wszystkich Jestem Kamil, mieszkam w Łodzi. Planuję zakup roweru trekkingowego, mojego 10letniego Rometa ukradli mi dwa miesiące temu. Mam nadzieję, że na forum znajdę pomoc i jakichś początkujących sakwiarzy Hej Kamil! Miałem podobną sytuacje, bo też mi ukradli mojego starego Rometa Jesienią kupiłem trekkinga Orbea i jest moc! Więc jak szukasz czegoś dobrego jakościowo, w przyzwoitej cenie to zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klusek_k Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Majki, dzięki za info, rozglądam się od jakiegoś czasu w Internetach za czymś fajnym ale na rowery Orbea jeszcze nie trafiłem, sprawdzę na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surfer Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) WItam Nazywam się Grzesiek jestem z okolic Wrocławia i szukam cennych rad od was Pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Surfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon72 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam jestem Mirek, pomykam po stronie Czeskiej Rychlebskie Góry po stronie Polskiej Góry Złote i masyw Śnieżnika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gego Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Witam, jestem Artur, okazjonalnie na rowerze jeżdżę od lat, w tym sezonie biorę się ostro do roboty, pochodzę z okolic krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielWjakWisnia Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć ,wita was Daniel Wiśniewski, pochodzę z małej miejscowości koło Bystrzycy Kłodzkiej (Kotlina Kłodzka) , obecnie mieszkam we Wrocławiu.Na rowerze jeżdżę od 3 lat ale tak na poważnie za jazdę zabieram się od nowego sezonu- spróbujemy sił w tak zwanym enduro Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc nie tylko w kwestii teoretycznej ale i praktycznej - wspólne wyprawy, gdzie będę mógł podszkolić technikę jazdy i zdobyć wiedzę niezbędną do czerpania przyjemności z tego sportu. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia na szlaku. :thanks: Edytowane 31 Stycznia 2016 przez DanielWjakWisnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breno Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Cześć Mam na imię Grzegorz i mam 33 lata. W ostatnich latach rowerem jeździłem okazjonalnie, ale przyszedł chyba czas aby zadbać o zdrowie a rower jak dla mnie to najprzyjemniejsza forma ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moracz Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Witam wszystkich rowerzystów, Miło się spotkać w swojskim gronie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adagiio Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Cześć wszystkim, mam na imię Adam zaczynam zabawę z haibike. Zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onikage7 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich . Mam na imię Krystian, od paru lat śmigam trochę więcej na rowerze, głównie po stołecznych trasach. Obecna "zimowa" maszyna to scott scale 70, rocznik 2006. Stary ale jary . Pozdrawiam i aby do wiosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kloch Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Cześć, Jestem Mikołaj. Ujeżdżam od niedawna Meridę Carbon FLX 1200. Rower będzie służył mi w dojazdach do pracy w zakorkowanej Warszawie a także już niedługo mam nadzieje na leśnych oraz górskich szlakach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cube304 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Cześć, jestem Kuba, na rowerku tak w miarę regularnie jeżdżę od zeszłego roku. Poruszam się po powiecie rawskim, skierniewickim i łowickim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druid_911 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Cześć wszystkim, Mam na imię Michał i zaczynam przygodę rowerową od razu po zakupie roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shrek80 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Michał, mieszkam na śląsku. Od 10 lat jeżdzę na jednym wysłużonym rowerze firmy Author. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rradziu Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Radek. Jestem ze Zbąszynka w woj.lubuskim. Jeżdżę rowerem Romet rambler 2.0 27.5. Mam nadzieję znaleźć kogoś z okolicy do wspólnych wypraw i treningów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epi Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ahoj mam na imię Darek, jakiś czas temu jeździłem na potocznie zwanym Dual-u, nic szczególnego masakrowałem go na hopkach, aż odmówił posłuszeństwa ... obecnie dzięki użytkownikom tego forum kupiłem coś optymalnego do obecnej- w miarę normalnej jazdy, mianowicie Cube Ltd Pro 2x blackline 2016 . Tyle na wstępie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi