uknob Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ja też się witam wszelkie informacje na moim profilu zapraszam http://www.datezone.com/users/hotgirls23/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silesianbikepl Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Hej, witam (może trochę spóźniony) wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huberto3r Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Cześć wszystkim, Nazywam się Hubert, mieszkam we Wrocławiu. Uprawiam Downhill. Oprócz tego jeżdżę na snowboardzie, prowadzę bloga rowerowego (http://www.bertfreeride.pl) i w wolnych chwilach studiuję Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shinma Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam wszystkich. Jacek , Łódź , 42 w kark uderzyło . Pracuję , spłacam rower którego już nie mam (kradzież+pobicie=ładna "sznytka" w okolicach nerek/ rokowania w/g Policji "Panie rower tu trudno samochód odzyskać , daj pan spokój"). Obecnie pomykam na Kross Hexagon V4 bodajże z roku 2011 wyrwanym na OLX za "całe 400 PLN" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemq8 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Hej wszystkim, nazywam się Przemek, mam 27lat i pochodzę z jednej wiochy w świętkrzyskim. Korzystam ze starej kolarki na kołach 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rattan Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Witam! Pozdrawiam wszystkich. Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThyLight Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Witam. Kamil lat 26, od może czterech lat na rowerze. Pora na więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlo Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Damian, 30 lat Jeżdżę rowerem i tworzę trasy rowerowe z różnych miast do ciekawych miejsc na Śląsku. Wszystko to zapisuje na www.roweremposlasku.pl Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzuR Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam Michał 29lat rower w wersji MTB zaczynam jako alternatywa dla hardenduro bo moja husqvarna zaliczyła ostatnio za dużo remontów a przerw być nie może. Jestem specjalistą od demolki sprzętów np 3 urwane wentyle w 2 dni. Po dzisiejszym powrocie z pracy będzie koło do prostowania... jakby nie było prostowane w tamtym tygodniu. takie tam coś dziać się musi. Lubie mechanikę stąd ciągle przeróbki i serwisy. Jeszcze raz witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregw Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Witam wszystkich bikerów! Jestem Grzesiek, jeżdżę w okolicach Oławy, szosa i cross - to moje manie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Witam wszystkich, z rowerami i na rowerach od dawna, z mniejszymi badz wiekszymi przerwami. Blizej mi do mtb, czasami szosa tez sie trafi. Pozdrawiam, Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_franz Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Cześć wszystkim, mam na imię Marcin, mieszkam w wielkoposce we Wronkach. Lubię śmigać na rowerku jak czas pozwala. W garażu parkuje trekking Kellys i szosa Giant , pozdrawiam wszystkich forumowiczów Edytowane 13 Listopada 2015 przez Marcin_franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boefstrogonof Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Cześć wszystkim uzależnionym! Mam nadzieję zagościć na forum na dłużej. Do zobaczenia boef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knurzysko Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam serdecznie, mam na imię Marcin i mam 32 lata. Przygodę z rowerem zacząłem dopiero w tym roku po wieloletniej przerwie. Gdy wsiadłem wazylem prawie 150 kg, na dzień dzisiejszy ważę 132. Rower Cube aim sl 29, od dziś jeżdzę w systemie SPD ☺ Dużo się z forum nauczyłem, wiele przy moim sprzęcie robię sam. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1984 Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Witam.. Mam na imie Tomek, lat 30,mieszkam w Małopolsce.. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxxawier Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Cześć! Po kilku miesiącach śledzenia forum witam wszystkich, a szczególnie tych, których już kojarzę z przeczytanych tematów. Mieszkam w okolicach Gdańska, zbieram na nowego MTB, a póki co dojeżdżam kilkunastoletniego górala Moongoose Threshold Sport. MTB i turystyka rowerowa pewnie będą tymi zagadnieniami, które będę śledził najpilniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puncu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Czółkiem Mam na imie Piotr ale wszyscy na mnie mówią Puncu. Pochodze jak i mieszkam w Krakowie Mam 24 lata a na rowerze jeżdzę odkąd pamiętam. Od małego zawsze rekreacyjnie a od 5 lat na zjazdówce i trekkingu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker2 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich. Jacek , Łódź , 42 w kark uderzyło . Pracuję , spłacam rower którego już nie mam (kradzież+pobicie=ładna "sznytka" w okolicach nerek/ rokowania w/g Policji "Panie rower tu trudno samochód odzyskać , daj pan spokój"). Obecnie pomykam na Kross Hexagon V4 bodajże z roku 2011 wyrwanym na OLX za "całe 400 PLN" O rane! To współczuję. Tylko nie zniechęcaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perfectflow Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Witam, Artur 35 lat, jak wiadomo moja pasja to rowery, jeżdżę amatorsko na szosie i MTB. Można mnie spotkać na Dolnym Śląsku, mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hixdix Napisano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Cześć, Mam na imię Dariusz, jeżdżę głównie po łódzkich Łagiewnikach...aktualnie na bike'u zbudowanym na ramce Haro ale rozglądam się za jakimś Cannonem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtecki Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam Wojtek lat37 , jeżdżę sobie po Beskidzkich górkach a i po asfalcie też się zdarzy, rower to marketówka którą stopniowo poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glanus Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witajcie na rowerze jeżdżę od 2 sezonów od tej pory tylko 1400km głównie asfalt na trzeci sezon szykuje zmianę roweruna bbardziej fitness cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krogi Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cześć Wszystkim! Mam na imię Przemek, swoją przygodę z rowerem zacząłem rok temu od kupna Trek 6300 (wcześniej jeździłem na rowerze złożonym przeze mnie na starej ramie ale nowych podzespołach za ok 1000zł, ale było mało już po tygodniu :-). Jeżdżę głównie po lasach tynieckich. Mam nadzieje, że znajdę tutaj więcej osób do wspólnej jazdy, gdy przyjdzie rozpocząć nowy sezon w przyszłym roku :-) Przy okazji chciałem złożyć wszystkim spokoju i radości na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekC Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich rowerowych-maniaków serdecznie. A tak się przedstawiam: http://www.abpm.com.pl pozdrawiam Marek Edytowane 24 Grudnia 2015 przez MarekC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi