Mandaryn Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam wszystkich sercznie! Jestem Mandaryn, nie znam się na rowerach, ja tylko na nich siadam i zap....am! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Cześć, Marcin z Wrocławia. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Wita i pozdrawia Piotrek z Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Wita i pozdrawia Piotrek z Warszawa Widzę, że korponowomowa w Warszawa mieć się dobrze. No nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Słuszna uwaga Jeszcze raz; serdecznie wita Piotrek z Warszawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf7701 Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Witam i pozdrawiam. Rafał z UK. Mam szosówke taką tańszą i ciut droższego MTB. Oba sprawiają mi dużą frajdę. Jeżdżę rowerem rekreacyjnie i droższego sprzętu raczej kupować nie zamierzam ani nie zamierzam być jakimś strasznym maniakiem rowerowym. Po prostu jeżdżę, bo sprawia mi to przyjemność. Zaczęło się od ostatnich wakacji w Polsce. Kupiłem nawet hybrydę i MTB żonie, żeby jeździć razem. Tak że w sumie mamy 4 rowery :-) W Walii mamy dużo ścieżek rowerowych asfaltowanych i offroadowych. Już parę lat temu zrobiłem do tematu podejście ale wtedy nie wyszło, teraz mam nadzieje zająć się tym sportem bardziej regularnie ale nadal tylko rekreacyjnie. Dzisiaj kupiłem kurtki przeciw deszczowe w lidlu, tydzień temu bluzy i spodnie. Przez rok jeździłem rowerem do pracy ale mam za blisko i nie sprawiało mi to przyjemności, takiej jak obecne kilku godzinne wypady na rowery z żoną lub z kolegami. Super sport i sposób na spędzanie czasu. Dużo trenowałem na rowerku stacjonarnym, więc forma jest nie najgorsza, na początek :-) Po rowerku lubię wypić parę piwek :-) Edytowane 14 Września 2015 przez raf7701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koosior Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Witam, Jeżdżę bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss50 Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Cześć, mam skłonność do ulepszania swoich rowerów oczywiście w granicach rozsądku. Dużo czytam, chętnie korzystam z forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tfc Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Cześć, jestem Przemek i jestem roweroholikiem. Ostatni raz jeździłem wczoraj. Nie wytrzymuję dnia bez roweru. Mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie i zrozumienie. Pozdrawiam Edytowane 16 Września 2015 przez Tfc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf7701 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) Ja też wczoraj hybrydą a dziś miałem jechać górskim nad morze ale samemu mi się nie chce. Pójdę rower wyczyścić :-) W tej Walii mam morze i górki w zasięgu 20km, czyli zwykłej przejażdżki :-) Edytowane 17 Września 2015 przez raf7701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LonesomeBiker Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Witam, mam na imię Grzesiek, dzisiaj dołączyłem do grona forumowiczów. Przygodę z rowerem zacząłem na nowo od niedawna po bardzo długiej przerwie. Mam nadzieję uczynić z jazdy swoje główne hobby i w miarę możliwości poświęcać temu każdą wolną chwilę Mój obecny sprzęt to Leader Fox Evolution. Pozdrowienia dla wszystkich cyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Witajcie Mam na imię Maciej. Od nieco ponad dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Krossa Black Edition 6.2. Przygodę z rowerem zaczynam od nowa po ponad 20 letniej przerwie. Kiedyś jeździłem rowerem szosowym, tym razem postawiłem na "górala". Na rower wróciłem w sumie z dwóch powodów. Po pierwsze moja córka lubi jeździć na rowerze no i był już czas najwyższy dla niej wyjechać gdzieś dalej poza parking i osiedlowe alejki. Po drugie chciałem poprawić swoje zdrowie i kondycję. Na razie robię niewielkie trasy, do 30km po różnym terenie - pola, las, ścieżki rowerowe. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuetam20 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Siema... jestem z Sandomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 szuetam20 witam ziomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiEngine Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam Mam na imię Marek i ...yyyyyyyy skończyła mi się wena Kolejne dwa kółka własnie nabyłem więc czas na poszerzenie wiedzy rowerowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko1974 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam.Mam na imię Sławek.Mieszkam w okolicach Łańcuta.Jeżdżę rowerem Focus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuzia Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 A to i ja Witam! Mam na imie Tomek, ale wole Cuzia Zarabiam w Londynie na rodzine. Zwineli mi tu miesiac temu Arkusa wiec musialem kupic cos nowego. Jeżdżę na Polskim Romet Orkan 5.0 2015r W Pl jestem z okolic Myślenic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedur Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Witam, mam na imię Michał. Mieszkam w Gdyni. Jeżdżę na MTB - Merida Big.NINE 500.Rowerem zaraziłem się niedawno. Dojeżdżam nim do pracy, a w wolne dni ruszam do lasu.Tak mnie wkręciło, że zamierzam cały osprzęt wymienić na XTR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis80 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Witam forumowiczów, Adam z Gliwic, jeżdżę Gliwice i okolice z rodziną. Mój sprzęt troszkę zmodyfikowany Scott Aspect z fotelikiem dla córki, żony Merida Juliet 20. Szukamy rodzin na niedzielne całodniowe wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam Mam na imię Piotrek. Od czerwca tego roku wróciłem do jazdy rowerem (9km do pracy) po kilku latach przerwy, staram się jeździć regularnie, mój rower to treking słowacki Dema Arosa, forum już mi sporo pomogło w doborze osprzętu i odzieży. Rower bardzo przyjemnie pozwala mi na spędzenie czasu, wiadomo kondycja itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lecinski Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witam wszystkich ! Mam na imię Patryk, jestem z Dąbrowy Górniczej. Na rowerze jeżdżę od zawsze; przez parę lat próbowałem swoich sił w kolarstwie grawitacyjnym, potem wróciłem do "górskiego" i tak mnie już trzyma od kilku sezonów . Obecnie jestem na etapie zmiany sprzętu, co przyciągnęło mnie do tego forum. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arghael Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek, jestem z Rudy Śląskiej. Po kilkuletniej przerwie wracam do jazdy rowerem. Czytam forum i przygotowuję się do zakupu jakiegoś hardtaila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KogucikDoroty Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) Cześć. Mam na imię Szymon. Jestem z okolic Gdańska. Czytam forum od dawna, ale dziś postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam. Edytowane 4 Października 2015 przez KogucikDoroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imie Artur.Jestem tu nowy.Zamirzam kupić rowerki więc będę korzystał z waszej wiedzy.Jestem zielony:-(Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltodziob Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Czołem! Karolina z Kalisza. Od niedawna widywana w okolicy z rowerem. Liczę, że bardziej doświadczeni koledzy i koleżanki posłużą mi radą Będę dociekliwym świeżakiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi