okidoki Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 WitAM! Mam na imię Piotr,jaki rower szosowy dla początkujących byście polecili do ok.3tys.zł.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
engelier Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witajcie mni.Wojtek Śląsk Cieszyński dużo gór. Mam składanego treka moje aspiracje idą w kierunku szosy. Kręcę głównie po drogach ewentualnie twarde szutry. Rowerami interesuje się od dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanStolarz Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Cześć! Na forum jestem nowy, natomiast na rowerze już coś tam jeżdżę. Mój obecny rower to dziwna mieszanka oparta na budżetowym 29erze. Z modyfikacji: hamulce hydrauliczne Avid (Elixir R przód (REWELACJA), Juicy 5 na tył), amortyzator Rock Shox XC30, przerzutka Deore XT z tyłu, Deore LX na przedzie, pedały SPD/platforma KROSS. Rowerem trochę jeździłem po górach (Wierchomla, Szczyrk), natomiast ostatnio przerzuciłem się na turystykę rowerową. W tym celu wrzuciłem opony bardziej przystosowane na szosę (Continental Touring Plus Reflex 28 x 1.60 (42-622)), bagażnik i sakwy (Sport Arsenal). Część z moich przygód rowerowych dokumentuje i można obejrzeć, np.: Wycieczka rowerowa ze Szczecina do Gdyni: lub jednodniówka z Warszawy do Łodzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajabongos Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekun Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Cześć, mam na imie Bartek i pochodzę z Częstochowy. Jezdze od 5 roku zycia, poczatkowo BMX a nastepnie MTB. Mialem 2 letnia przerwe od roweru i teraz powracam na Scott Aspect 740 ktorego bede staral sie mocno "udoskonalic" w komponenty Nuke Proffa i widelec Rock Shox'a dlatego tez trafilem tutaj na forum by zaczerpnac informacji. Jezdze glownie po polskich drogach (70%) oraz skalkach i lasach (30%). Pozdrawiam wszystkich i z gory przepraszam za brak Polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasek Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Siema jestem Tomek mieszkam i pracuje w niemczech oraz jestem szczesliwym posiadaczem KTM'a Ultra One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
life4club Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, nazywam się Nikodem, mieszkam w okolicach Zielonej Góry, jeżdżę trekkingowym Giantem od września 2010, głównie ulicami, jednym słowem kocham rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erwix Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Cześć! Mam na imię Erwin. Pochodzę z Gorzowa Wlkp. Rowerem jeżdżę na rowerze od czerwca. Staram się robić to pare razy w tygodniu, Posiadam rower Cube Cross 2015 który będe modyfikować Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikmiki Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Siemka Michał z Torunia. Rowerem jeżdżę praktycznie codziennie od ponad 5 lat (do pracy, po pracy, w weekendy) Ale dopiero od niedawna na szosówce. I to jest to Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burdoror Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Bartek z Warszawy. 39l. Zapalencem nie jestem, rower traktuje jako narzedzie do przygotowan przed sezonem zimowym - w szczegolnosci cwiczen propriocepcji. Na razie "trenuje" po wyznaczonym przez siebie 20km odcinku w Kabatach na... starym bezprzezutkowym cruiserze Mysle, ze do pazdziernika wybiore w koncu konretny MTB. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Burdoror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2d Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem posiadaczem krosa evado 7.0 model 2015 i obcuję z nim od 2 tygodni. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę wiele porad i ciekawostek. Życzę wszystkim szerokiej drogi i dobrej przyczepności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esp Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Siemka wszystkim! Co by tu napisać.. Mam na imię Karolina. Od jakiś dwóch lat zaczęłam bardziej interesować się jazdą na rowerze. Jednak ten rok jest moim najaktywniejszym. Mam nadzieję, że znajdę czas w najbliższym czasie na jazdę. Niestety szkoła i klasa maturalna od września. Może nie będzie tak źle. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Cześć! Mam na imię Marcin i na wasze forum trafiłem nie bez powodu Kiedyś brałem aktywny udział w tworzeniu forum rowerowego, po upadku którego całkowicie znikłem bo nie umiałem się dostosować do innych. Byłem zapaleńcem rowerowym, jednak kilka lat temu z powodu braku czasu, obowiązków itp. rower stał się dla mnie bardziej środkiem transportu niż zajawką. Niestety od tamtej pory temat rowerowych nowinek i smaczków jest mi trochę obcy. Teraz, po dobrych 5-6 latach chcę wrócić z nowym projektem. Zapraszam do mojego tematu autorskiego, w którym będę Was prosił o poradę jako osoby będące obeznane w nowościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 No to ja też witam Tomek, Warszawa i okolice. Aktualnie jeżdżę (dość mało aktywnie, głównie urlop po lasach i dróżkach) na jakimś wczesnym Rockriderze z Decathlona. Ale ma zamiar to zmienić (znaczy jeździć więcej) i wymienić rower na jakiegoś crossa, którego właśnie intensywnie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbo Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Czesc Golboj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Napisałem już w dwóch wątkach, a jeszcze się nie przywitałem. Mam na imię Piotr, mieszkam pod Krakowem, na rowerze górskim jeżdżę regularnie od około 18 lat. Tydzień temu zastąpiłem swojego wysłużonego Marina Bear Valley, Cro-Mo, Meridą Big Nine 500. Stary towarzysz jeszcze się trzyma rześko, ale niektórych elementów nie da się sensownie upgrade'ować. Inna jakość nastała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryniu Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Cześć. Kamil z tej strony. Ostatnio postanowiłem sprawić sobie pierwsza, w miarę tania szosowke. Wybór padł na Romet Huragan 2.0. Zacznę latać dopiero w zimę, jak wrócę z pracy. Wcześniej jeździłem na MTB, ale jedynie po szosie, w tygodniu ponad 200 km. No i tyle :-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dixit Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 witajcie! Jestem początkującym rowerzystą, dopiero kompletuję sprzęt i dopiero zaczynam regularnie jeździć, dlatego wciąż szukam pomocy, informacji i wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaGie Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu, trochę wciągnąłem się w jazdę i teraz będę przymierzał się zakupu 29'. Powitać Szanowne grono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Bieszczady witają [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bary95 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Siemanko wszystkim! Mam na imię Marcin i od niedawna śmigam po szlakach Beskidu Niskiego na moim Romecie PozdROWER! dla wszystkich i do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina_na_rowerze Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześc, jestem Karolina. Jeżdżę regularnie od 4 tygodni, wcześniej biegałam, ale przez kontuzje przerzuciłam się na rower. MTB to na razie dla mnie hardcore, a jazda w spd stanowi dla mnie ogromny problem. Mam nadzieję, że mnie wesprzecie w tej ciężkiej przeprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć . To i ja się przywitam .. Paweł z tej strony.. jeżdżę od 2 lat , zeszły rok mtb od tego sezonu szosa + mtb . Trasy okolice Gliwic...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theboxbike Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Cześć, Wojtek z Poznania. Rowerem jeżdżę właściwie codziennie odkąd sięgam pamięcią, lubię też majsterkować, wymyślać i wprowadzać w życie ciekawe (moim zdaniem) pomysły, w tym też rowerowe. Mój ostatni projekt to rower transportowy, który możecie zobaczyć tutaj: www.theboxbike.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurlich Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam wszystkich, mam na imię Boguś, kilka dni temu zakupiłem swój pierwszy rower od bardzo dawna i chciałbym się coś więcej o nim dowiedzieć, stąd moja obecność na tym forum Poza tym ostatnio zakochałem się w spinningu - co prawda jest to inny rodzaj sportu, ale kręcić pedałami też trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi