Maggs Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam serdecznie wszystkich, Michał z Zielonej Góry, zaczynamy przygodę (o ile można tak powiedzieć) z paczką od tego sezonu. Forum już przegrzebane, widać wiedzę i potencjał. Mam nadzieję że będzie pomocne, i kiedyś ja również będę mógł dzielić się wiedzą i doświadczeniem. Piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaa Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 CZEŚĆ, Z Tej strony Ola, z Zielonej Góry, do roweru powracam po latach, mam nadzieję że pomożecie rozwinąć w tej dziedzinie skrzydła:) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Witam wszystkich i zapraszam w Bieszczady rower to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeqk Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Witam wszystkich! Rower to ważny element mojego życia. Zaniedbałem go trochę, (samochód) ale ponownie wkraczam do akcji - pierwszy krok zrobiłem - kupiłem nowy. (po 19 latach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH.Mike Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Cześć, na imię mi Piotrek, choć możecie mnie też wołać Mike mieszkam w Katowicach. Rower towarzyszy mi całe życie, choć ostatnie 2 lata go zaniedbałem (praca, samochód). Przez to posypała mi się rowerowa paczka, a teraz znajomi już nie mają tyle wolnego czasu co za szkolnych lat. Mam nadzieję, że tutaj znajdę kompana/ekipę do wspólnych rowerowych wycieczek po bliższej i dalszej okolicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanae Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witam i ja Adrian z Gda. Wpadłem wybrać pierwszy "porządniejszy" rower i mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Bieszczady witają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardzozlymisio Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Czesc wszystkim. Przegladam forum od dluzszego czasu i bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witam wszystkich :-) Ostatnio wróciłem do jazy na rowerze i poszukując odpowiedzi na niektóre pytania trafiłem na to forum. Chyba zostanę trochę dłużej - skarbnica wiedzy :-) Pozdrawiam Ez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unserious_Fool Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Składam wszystkim wyrazy uszanowania, mam na imię Bartosz, 19-letni adorator rowerów z okolic Rawy Mazowieckiej. Mam cichą nadzieję, że dzięki społeczności tego forum rozwinę swoją wiedzę i umiejętności w zakresie jazdy a także innych kwestii miłych i przyjemnych bo w końcu związanych z rowerami Pozdrawiam bardzo serdecznie! ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoLYone Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Cześć! Dopiero zauważyłem ten temat. Witam wszytskich fanów dwóch kółek Od 2 miesiecy coraz bardziej się wkręcam! Trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekP77 Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam, poszukuję roweru i mam nadzieję że na forum uzyskam pomocne rady i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JADD Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam , mam na imię Kuba i pochodzę z Tucholi (woj.Kujawsko-Pomorskie) rower jest dla mnie źródłem transportu ,rozrywki i dobrego oraz zdrowego samopoczucia. Pozdrawiam Was wszystkich i życzę świetnych osiągów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbsto3 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam wszystkich! Od pewnego czasu czytam forum i mam nadzieję że tak zostanie. Życzę wszystkim super osiągów i miłych wycieczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yumka Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witajcie Z tej strony Asia. Cały czas usiłuję pogodzić studia, mieszkanie w centrum miasta i rower. Nie jest to proste zadanie, ale jakoś daję radę i mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam wszystkich Jestem z Bydgoszczy, od lat czytuję forum. Uwielbiam rowery, jeździmy i z osobna i całą rodziną. Teraz nadeszła pora kupc nowy rower, potrzebuję pomocy, stąd rejestracja i pierwsze posty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian26 Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Witam. Mam na imie Krystian i jestem z Krakowa. Przygode z 2OO zaczalem na czerwonym reksiu, przez lata przeplataly sie rozne rowerki, tak nieustannie do teraz. W tym roku mam zamiar jezdzic do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rah Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Co prawda trafiłem tu po paru dniach, ale zawsze. Dzień dobry. Mam na imię Paweł. Jeździłem kiedyś po okolicznym lesie, ale z przyczyn zdrowotnych musiałem zrezygnować. Po latach mogłem wrócić do roweru. To mój drugi sezon i cieszę się, że dalej mogę jeździć. Po udanym poprzednim sezonie doszedłem do wniosku, że jeszcze warto kupić nowy rower, bo kolana wytrzymują. Kupiłem rower na 29" kołach. Do tego wreszcie świadomie kupiłem odpowiedni rozmiar ramy. Poczytałem trochę forum więc byłem mądrzejszy przy wyborze. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sengoku Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Z tej strony Tomek z Czerwionki, forum przeglądam od dawna, ale dopiero kilka dni temu się zarejestrowałem. Mam nadzieję, że będzie nam się razem dobrze żyło:P. Pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Sengoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson87 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam Mam na imię Tomek, jestem z Sosnowca, mam 28 lat, obecnie jeżdżę na Kellys'ie Spider 20 ale w planach jest przesiadka na coś AM bądź enduro. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasek Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 witajcie pozdrowienia z kujaw i pomorza jakies 2 lata temu powróciłem do rowerowania teraz z nowym rowerkiem i nowymi wyzwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rez000 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Hej, jestem Paweł. Obecnie posiadacz MTB kellys spider 50. Z pomoca forumowiczow sukcwsywnie bede chcial ulepszac moj nowy nabytek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
40stoLatek Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czesc. Jestem semi-seniorem Mam na imię Jarek. Aktualnie jeżdżę na rowerze typu MTB, ale jakoś dziwnie na mnie patrzą, więc od forumowiczów będę chciał się dowiedzieć jaki następny rower nabyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalSrodek Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 siemanderoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Po zarejestrowaniu się Forum wygląda znacznie lepiej. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez vicher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi