Mixed91 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, jestem Dawid, mieszkam we Wrocławiu, interesuje mnie jazda dh/mtb/cc, zawsze chetny na ustawke jesli tylko mam czas, niezależnie od pogody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joseito Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, Marcin jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neproify Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim, Seweryn, jeżdżę w okolicach Bolkowa(30 km od Jeleniej i 80 km od Wrocławia). Jestem jednym z "młodszych" użytkowników forum - lat tylko 12. Pierwszym rowerem był jakiś dziecięcy z kółkami pomocniczymi, potem po bracie "odziedziczyłem" jakiś rowerek na bodajże 18". Następnie wygrałem w konkursie jakiegoś chińczyka - Smart Road Model na 24". A od przedwczoraj jestem posiadaczem Kross Martes Track - koła 28", rama 19". Więcej informacji w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy1973 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Powitał. Sławek z Poznania się kłania . Pomyślałem że w ten sposób zapełnię swój wolny czas (rower) , a i może kilka nowych znajomości wpadnie . Pozdrowił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezorp23 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich. Andrzej z dolnegośląska mam zamiar kupić w miarę nie drogi rower do jazdy po po polnych i leśnnych drogach (nie jest to jakiś bardzo wymagający teren ale też nie utwardzone drogi) znalazłem 2 modele, które mi się spodobały są to kross level a3 i r3 w cenach odpowiednio 1664 zł i 1745 zł a3 jest z 2013r. gdyby ktoś z was mógł podpowiedzieć, który lepiej kupić przyznam, że bardziej podoba mi się r3 różnica w cenie nie duża. Gdyby ktoś z was doświadczonych mógł podpowiedzieć to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KresQ Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Wracam do jazdy na rowerze po dość długim czasie i właśnie szukam dla siebie roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vindur Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim! Jestem Paweł. Zawsze uwielbiałem jeździć (i czasem szaleć) na rowerze, ale po przeprowadzce do dużego miasta pasja przeszła w stan hibernacji. Obudziłem ją ok 2 lat temu wraz z kupnem Krossa Hexagon X6. Zaczęło się od wieczornych wypadów dla relaksu, następnie codzienny dojazd do pracy, a dziś kończę planowanie pierwszej wycieczki 5-dniowej po Mazurach Cieszę się, że znalazłem to forum - mam nadzieję podszkolić się w kwestiach technicznych i zaczerpnąć inspiracji do kolejnych wypadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullfuckerskullfucker Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Nawet przypomniałem sobie nick, bo rejestrowałem się dawno, ale często wracałem - lecz niezalogowany. Zawsze wracam jak chcę coś zmienić w swoich rowerach. Jeżdżę całorocznie, głównie świetkrzyskie asfalty z regóły sam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em2 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich, jestem Maciek i mieszkam w południowych okolicach Krakowa, obecny rower kupiłem za 2 pierwsze w życiu wypłaty 14 lat temu i mam go do dzisiaj (tzn z oryginału została tylko rama, kierownica i przerzutki) pedałuję rekreacyjnie, ok 1000 km rocznie, w miarę wolnego czasu i sprawia mi to wiele satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeb Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam rowerkowych zapaleńców. Zakupiłem ostatnio rower Merida Crossway20 i pomykam aktualnie po Poznaniu(z racji mojej pracy, ostatnio Trójmiasto) i okolicach. Głównie jeżdżę w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TMKasprzak Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim. W tym roku zacząłem restaurować mojego Waganta i szukając porad znalazłem to forum - do tej pory tylko czytałem, ale zamierzam aktywniej skorzystać z wiedzy zbiorowej i sam się do niej dołożyć. Jeżdżę w okolicach Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogusnawrot Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 cześć wszystkim. jestem zapaleńcem mtb (maratony) nowości techniczne to mój konik jeżdżę po Mazowszu a jak jakiś dłuższy weekend się trafia to górki pagórki i inne wzniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruszkin Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim! Zakopane<->Beskid Żywiecki<->Zagłębie, ostatnie kilka lat szosa i fix teraz chęć przesiadki na mtb start w maratonie albo xc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania3sdz Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim :-). Na tym forum jestem nowa, choć na rowerze jeżdżę od 6 r. ż. Z biegiem lat tylko zwiększam sobie odległości na trasie. Najciekawsze? Objechany na dwóch kółkach Zalew Sulejowski - 67 km oraz Mierzeja Helska - 72 km. Często wsiadam z rowerem w pociąg (weekendy) zabieram namiot, śpiwór, karimatę i jadę w Polskę zwiedzać kolejne, nowe zakątki. Mam na imię Anka, dla znajomych od zawsze Dzidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ualid Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam, Dobry zwyczaj nakazuje się przywiać. Po latach na nowo odkryłem przyjemność z jazdy na rowerze. Forum śledzę od dłuższego czasu. Obecnie kończę prace nad pierwszym "prawdziwym" rowerem. W planach jest już następny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabrez Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witam wszystkich. Zaglądam tu od jakiegoś czasu i zaznajamiam się ponownie z tematem, który od kilkunastu lat traktowałem delikatnie mówiąc po macoszemu. Moja przygoda z rowerami rozpoczęła się na walecznym rumaku, który zwał się Reksio a zakończyła na wierzchowcu Wigry 2 - popularnym składaku. Po dłuuuugiej przerwie i prawie przyrośnięciu do klawiatury komputera udało mi się złapać bakcyla na nowo. Na dzień dzisiejszy podróżuję rekreacyjnie po okolicy Jaworzna i staram się zarazić tym też żonkę. Pozdrawiam Do zobaczenia na szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeniBenek Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Bry....jestem nowy... Będę jeździł po Słupsku i okolicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AldiS Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam, Aldona. Rowery to moja miłość. Pasjonuję się jazdą wyczynową od półtora roku. Mam nadzieję wzbogacić tutaj moją wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FractalCore Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Siemka, zarejestrowałem się tutaj aby poduczyć się trochę mechaniki rowerowej (z czyjąś pomocą) i przywrócić starego grata do świata żywych Nawet jeśli to będzie reanimacja trupa, to doświadczenie i zdobyta wiedza nie pójdzie w las, więc tak czy inaczej warto abym poświęcił na to swój czas. Gdyby ktoś potrzebował pomocy odnośnie komputerów to pisać śmiało PM, siedzę w tym od wielu lat i chętnie się podzielę swoją wiedzą Diagnostyka hardware'u, problemy z softwarem, te tematy najlepiej ogarniam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fusserg Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witajcie, Wojtek, Zielona Góra (a właściwie od kilku lat okolice ZG), wracam po wielu latach do jeżdżenia, mam Unibike Viper:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol22 Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witam forumowiczów! Oboje z żoną w tym roku odkryliśmy rowerowego bakcyla, mam nadzieję, że na tym forum znajdę dużo przydatnych w tym temacie informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinya56 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Cześć Mam na imię Artur, jestem z gór Świętokrzyskich. W najbliższym czasie planuję zmienić rower. W odpowiednich tematach poproszę o pomoc. Liczę na Wasze porady i doświadczenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi