Korwin Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Witam roweromaniaków, mam na imię Kamil, jeżdźę po Kujawach dla przyjemności . Baardzo dużo czytałem to forum, wiele razy mi pomogło, ale sam postaram się być aktywny. Edytowane 3 Lipca 2014 przez Korwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raw2 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam, Na rowerze jeżdżę od zawsze, ale tak poważniej zaczołem od dwóch lat. Dzieki forum zdecydowałem się na zakup Kandsa Energy 1300, rower okazał się strzałem w dziesiątkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal345 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam, mam na imię Rafał i najczęściej jeżdżę na obszarze Warszawa - Góra Kalwaria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtku Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Cześć, nazywam się Przemek, jeżdżę w okolicy Gliwic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znerbal Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam jestem Ryszard. Rower traktuje jako hobby w wolnym czasie jest nim mtb do przejażdzek wokół mojej mieściny;]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joah Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Cześć. Mam na imię Dawid, powoli wkraczam w świat MTB z moim Hexagon`em x8, postaram się uczestniczyć w życiu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekdk Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Cześć! Nazywam się Piotr, od miesiąca jestem posiadaczem roweru Rock Machine Typhoon 60. Jako że mieszkam w DK i za wiele wzniesień tu nie ma to buszuję po lasach w okolicach Esbjerg :-) Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasx4 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam ! Tu Kuba ! Jestem z Karkonoszy i mam w planach zakup roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vientro Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam, nazywam się Aleks, na forum jestem od kilku tygodni, jeżdżę w okolicach Maastricht. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTNY Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Cześć mam na imię Marcin jeżdżę w okolicach Nysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witajcie! Jestem z Krakowa i jeżdżę od lat. Bo lubię. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saiyan Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam Patryk z Poznania Lubie agresywną jazdę ile fabryka dała Lubie grzebać przy rowerze.składać modyfikować odchudzać i testować wszelakie nowinki techniczne Ostatnio ciągoty do maratonów na razie 2 przejechane z serii Grand Prix Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrie324 Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witam! Tu Adrian ze Zgierza. Pedałuję na czarnym Kands Maestro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xymek Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Cześć Piotrek z Warszawy, po wielu latach wróciłem do kolarstwa które jest moim sposobem na walkę z nadwagą jakiej nabawiłem się przez lata siedzenia. Interesuje mnie głównie XC ale kto wie gdzie pójdę z czasem, kiedyś jak byłem piękny i młody trochę śmigałem zjazdowo. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kredzio Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Witam, Marcin z tej strony lat 29 i stwierdziłem, że trzeba trochę zbędnego balastu zrzucić z siebie, więc rowerek będzie dobrym rozwiązaniem Od dwóch dni jestem posiadaczem Gianta Talona 5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcob Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Witam, z tej strony Jakub. Podróżuję po Lublinie i okolicach Chętnie dowiem sie wielu ciekawych rzeczy z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adzik92 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam wszystkich serdecznie Jestem Adrian, i znalazłem te o to forum rowerowe, a że rower był przy mnie od małego a teraz zacząłem bardziej intensywnie jeździć Jestem ze Ślaska okolice Gliwic/Zabrza/Knurowa Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazimierznoga Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Cześć nazywam się Kazik i zaczynam swoją przygodę z rowerem na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyndun Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam , jestem Andrzej z Mazowsza , konkretniej powiat Grójecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fismol2 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Hej! Mam na imię Tadek i jestem z Jeleniej Góry. Obiecuje nie śmiecić, chociaż do przyswojenia zasad panujących na różnych forach trzeba czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayus Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 witam wszystkich! Jestem Kajetan, jeżdżę w okolicach Olkusza (małopolska). Od paru dni przeglądam to forum. Do tej pory jeździłem nakamurą summit na ramie chromo-molibdenowej i osprzęcie deore xt - w lipcu przesiadłem się na kandsa 1300 (model 2013) i powoli zaczynam modyfiakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek80 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam mam na imie Damian i po dlugiej przerwie od roku krece na krossie levelu a3 z rocznika 2013, smigam po kotlinie klodzkiej z przewaga po czeskiej stronie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selenium Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam forumowiczów. Niegdyś interesował mnie downhill, jednak przyszło życie i obowiązki, więc przesiadłem się na dobre cross country. Lubię praktycznie każdą odmianę kolarstwa i chętnie zapuszczam się 2ma kółka mi w głąb lasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Dzeń dobry. Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bTk Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi