Seb Napisano 11 Marca Napisano 11 Marca Ja to chyba się nigdy nie przywitałem tutaj więc witam. Jeżdżę terenowo MTB i wolę teren od ścieżek rowerowych 🙂 Wrocław Cytuj
krzysieks_1 Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Witam również, nie będę gorszy i się przywitam. Cytuj
Danies Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Rower to moje hobby, uwielbiam długie sobotnie lub niedzielne wypady. W tygodniu 2-3 razy krótkie, szybkie trasy dla zdrowia i kondycji. Aktualnie od 4 lat na Orbea Oiz H30, a że postanowiłem zakupić swój pierwszy e-MTB, to w związku z wątpliwościami w wyborze trafiłem na forum. Pozdrawiam z Półwyspu Iberyjskiego. Cytuj
mik90 Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Witam wszystkich serdecznie. Po kilkunastoletniej przerwie w wypadach rowerowych postanowiłem do nich wrócić, aby poprawić kondycję fizyczną oraz psychiczną Cytuj
Neon49 Napisano Wtorek o 12:40 Napisano Wtorek o 12:40 (edytowane) Witaj @mik90.🙂 Edytowane Wtorek o 12:40 przez Neon49 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi