MTW11122 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Witam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NelsonPL Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca Witam Wszystkich.. NelsonPL [Krzysztof Maciejowski - Jaworzno] -- Fan Depeche Mode ---- Autor kilkunastu polonizacji do gier (PC). Na scenie tłumaczeniowej sam działa od początku 2013 roku wydając spolszczenia do takich gier jak: Outlast, The Stanley Parable (dubbing) Rambo The Video Game, Never Alone, Flashback (2013) Feist, Serena, Desperados Cooper's Revange, Another World: 20th Anniversary Edition, MISSING An Interactive Thriller - Episode 1, The Hong Kong Massacre, Framed Collection, Rambo The Video Game Baker Team, Heavy Fire: Shattered Spear, The Great Perhaps, My Friend Pedro, Heavy Fire: Afghanistan Strona internetowa: www.nelsonpl.vgh.pl- Strona obecnie nie działa. Pracuje nad budową nowej strony internetowej, gdzie będzie można pobierać moje polonizacje. Rower: KROSS LEVEL R4 Samochód: Audi A4 B8 1.8TFSI 160KM (Sedan) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskun Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Cześć wszystkim! Miło że można się wstępnie przedstawić. Jestem z Górnego Śląska i będe próbował dzięki Waszym opiniom zakupić kolejny rower ale nie tylko. Być może elektryczny jednak obecny świetnie funkcjonuje chociaż bardzo rzadko na nim jeżdżę. Załapałem bakcyla na górskie podjazdy/zjazdy na e-rowerze znajomego stąd niedługo będe raczej sprzedawał obecnego Corratec'a Superbow i liczę na Wasza pomoc jak będe miał jakieś pytania. Forum już przez ostatnie tygodnie przeglądałem jako niezarejestrowany ale chciałbym również troche się udzielić więc zaczynam przygodę.... Rower: Corratec Superbow 29 FUN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpogor Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia W dniu 15.07.2024 o 10:44, NelsonPL napisał: Witam Wszystkich.. NelsonPL [Krzysztof Maciejowski - Jaworzno] -- Fan Depeche Mode ---- Autor kilkunastu polonizacji do gier (PC). Na scenie tłumaczeniowej sam działa od początku 2013 roku wydając spolszczenia do takich gier jak: Outlast, The Stanley Parable (dubbing) Rambo The Video Game, Never Alone, Flashback (2013) Feist, Serena, Desperados Cooper's Revange, Another World: 20th Anniversary Edition, MISSING An Interactive Thriller - Episode 1, The Hong Kong Massacre, Framed Collection, Rambo The Video Game Baker Team, Heavy Fire: Shattered Spear, The Great Perhaps, My Friend Pedro, Heavy Fire: Afghanistan Strona internetowa: www.nelsonpl.vgh.pl- Strona obecnie nie działa. Pracuje nad budową nowej strony internetowej, gdzie będzie można pobierać moje polonizacje. Rower: KROSS LEVEL R4 Samochód: Audi A4 B8 1.8TFSI 160KM (Sedan) Zacna tablica rejestracyjna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zomos Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Dzień dobry Wszystkim! Na forum trafiłem, ponieważ wracam do regularnych jazd na rowerze po wielu latach przerwy. Z tego też względu szukam dla siebie nowego roweru, który mam nadzieję przy Waszej pomocy kupić. Jazda na rowerze zawsze była dla mnie bardzo fajnym sposobem na spędzanie czasu. Niestety z powodu braku czasu nie było na nią czasu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frendi Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia (edytowane) W dniu 7.08.2024 o 13:25, maskun napisał: Cześć wszystkim! Miło że można się wstępnie przedstawić. Jestem z Górnego Śląska i będe próbował dzięki Waszym opiniom zakupić kolejny rower ale nie tylko. Być może elektryczny jednak obecny świetnie funkcjonuje chociaż bardzo rzadko na nim jeżdżę. Załapałem bakcyla na górskie podjazdy/zjazdy na e-rowerze znajomego stąd niedługo będe raczej sprzedawał obecnego Corratec'a Superbow i liczę na Wasza pomoc jak będe miał jakieś pytania. Forum już przez ostatnie tygodnie przeglądałem jako niezarejestrowany ale chciałbym również troche się udzielić więc zaczynam przygodę.... Rower: Corratec Superbow 29 FUN Ciekawe malowanie... "ukraina" 2.0 Edytowane 17 Sierpnia przez frendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar.czab85 Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskun Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 17 godzin temu, frendi napisał: Ciekawe malowanie... "ukraina" 2.0 Ciekawe skojarzenie 😉 nie wpadłbym na to. Kolor to limonkowy a nie żółty takze nie będzie się raczej na żywo tak kojarzyć. Fakt zjawiskowo wygląda jak już się go zobaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeman Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Czołem! Jeżdżę raczej hobbystycznie a w zasadzie głównie jako trening cardio (na 13 letnim Lazaro Integral V3), a na forum trafiłem bo oprócz mycia i smarowania łańcucha nic przy rowerze nie robiłem i nadszedł czas, żeby o niego zadbać. Co miałem wymienić w swoim, to już wymieniłem (suport,korbe, kasete, łańcuch), a teraz szykuję rower dla dziecka i napotkałem na problem, z którym nie potrafię sobie jeszcze poradzić - potrzebuję rady specjalistów, ale to w odpowiednim wątku. Tak czy siak: cześć wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwawa Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Witajcie Krótko jeżdżę już wielu lat na różnych rowerach głównie MTB , trekking. W związku z tym iż ostatnio wkręciło mnie wjeżdżanie w jakieś góry, trudne ścieżki itp. gdzie można się zagotować z wysiłku, postanowiłem poszukać sobie elektrycznego Fula MTB.🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieniu81 Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Cześć wszystkim, imię Krzysiek na rowerze od narodzin Pozdrawiam Wszystkich :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariumario Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Witam, szukam ciekawych tras w okolicach Katowic czy Sosnowca ewentualnie Dabrowa Górnicza. Podpowiedzcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlexDeSmall Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Cześć, No to moja kolej. Na rower po raz pierwszy od komunii wsiadłem w maju i zacząłem się uczyć od nowa - tak na początku skręt był problematyczny:). Jakiś ruch jest mi niezbędny ze względów zdrowotnych, a chciałem dać sobie przynajmniej pass z bieganiem, treningami, startami. I tak się jakoś na razie to kręci, spokojnie, bez napinki, ale w miarę stabilnie i regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HJG Napisano 3 Października Udostępnij Napisano 3 Października Cześć Od dziś na forum, od dawna na rowerze. Jestem z Katowic. Jeżdżę praktycznie wyłącznie w terenie. Na co dzień okoliczne lasy, od święta góry. Rocznie kilka tysięcy kilometrów. Sam składam i serwisuję swoje rowery. Dużo korzystałem z wiedzy dostępnej na forum będąc niezarejestrowanym, biernym uczestnikiem. Teraz chętnie będę się włączał w dyskusje w sprawach, gdzie moje doświadczenie może być przydatne i milczał, gdy nie będę mógł wnieść nic nowego. Łączę pozdrowienia dla wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happio Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października (edytowane) Witam wszystkich, mam na imię Piotrek i jeżdżę po małopolsce (głównie w Krakowie bo tam mieszkam). Pozdrawiam wszystkich Edytowane 29 Października przez Happio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapp Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada Dzień dobry, Rowery: prawie pełnoletni XC Bocas X-30, i od jakiegoś czasu Focus SAM2. Pozdrowienia, Darek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi